|
Споменик на Александар на плоштад Македонија |
Внеси реплика | страница <1 5051525354> |
Автор | |||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Momiche, tvojot entuzijazam za mene ovaa esen pretstavuva proleteno vetre koe shiri prekrasen svezh miris niz nashata mila Makedonija ! I da znaesh, kje dojdam vo Makedonija. |
|||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
gledajki od tvoj aspekt... shteta sto sme se rodile... gledajki od moj...Da sme zivi i zdravi srekni i veseli...zivitot e kratok za da upravime se.... Da ZIVEE MAKEDONIJA...jas si ja sakam i se raduvam za se sto se pravi i gradi vi nea...koj ne ja saka...ima bezvizen rezim...azil ova ona.... |
|||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
i Messenger koga ke dojdis ke pieme kafe vo Trend i ke go gledame Ace i fontanata i ke uzivame vo zvucite na vodata i dobrata muzika
a drugite neka sedat doma kako temni oblaci i neka cekat na nekoi siromasni da im bidat podeleni nekoi pari....od nekoi spomenici...a oni deka se bogati ne im trebaat....i nema da im bide posle krivo za toa..sto nekoi dobile pari.... woooww ovo nema ni u Beogradu P.S i roletnite doma da gi spustat da ne im vleze nekoja svetlina ili zrak od sonce...bog da cuva... |
|||||
|||||
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Потполно се согласувам, животот е краток,да сме здрави, срекни и весели, и треба да се ужива во животот...... Ми дојде идеја, и онака имаме спор со Грција за името, а нив и те како им треба брзо решение.... Што мислиш да ја уновчиме таа идеја, да им дадеме една безобразна финансиска понуда, ем тие среќни, ем ние побогати, да се изнауживаме во она што ни преостана од животот... И онака не може све да се управи.... Па на кој не му чини овде, има безвизен режим..азил...ова она...
|
|||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
E PA AJ PREGOVARAJ......AKO USPEES DA GI UBEDIS.....KE IM PLATIME.....I BTW IMA ZA NIV KOJ DA SE GRIZI.....A NIE SME PREPUSTENI SAMI NA SEBE.... Изменето од MyWay - 08.Септември.2011 во 13:07 |
|||||
|||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Тешки зборови... но денес е ден за славење... на независноста на Македонија... 20 години... и кога 91 ја прославувавме независноста на плоштад... тоа беше со по неколку конзерви Скопско... и оро... и ни беше топло окулу срцето... и убаво на душата... затоа приказната за визите и тоа кој ја сака а кој не... Македонија... ќе ја оставиме за другпат... денес не е ден за поделби... Нека ни честит празникот... 20 години независност на Македонија... Изменето од којсумјас - 08.Септември.2011 во 13:17 |
|||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
neka ni e cestit
|
|||||
|||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Е ај нека ни е вечен...како и да е дел е од нашата интима ни Македонска...Јбг што јас кога го гледам се осеќам исто ко кога гледам девојка која само јас си знам дека ми се допаѓа... |
|||||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Спомеников на Александар, фонтаната, сите околни осветлени споменици, осветлените објекти преку Вардар, осветленото Кале - УБАВИНА, УБАВИНАААААА
|
|||||
Illegitimi Non Carborundum
|
|||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Po ubavo delo vo Makedonija do sega nemalo.....
PREKRASNO......fala im na tie sto ni napravija delo koe ke ni gi polni ocite... |
|||||
|||||
Diogen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Може сега полесно се доаѓа до „компромис„, од другата страна имаме некој спремен да плати, само треба да ја качиме цената.....
Така да и нам полна каса, ним полна душа, и животот тече понатаму....
И онака све не може да се управи...
А на кој не му чини овде, се знае....
|
|||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
jas mislam najarno mesto da im davame pari...da im gi kupime ostrovite
|
|||||
|||||
Diogen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Тасос е наш, Солун е наш, Халкидики сосе Света Гора.....
Доста ни е.........
|
|||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Jas gi sakam Zakintos, Mikonos, Krf i Ios... da imam kade da se zurkam na raat...i togas dosta ni se ... a Solun sekako e nas... |
|||||
|||||
Внеси реплика | страница <1 5051525354> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |