|
ТУКА ПРЕПУЦАВАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика | страница <1 678910 40> |
Автор | ||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ooooo nice onekokolo treba da se zamislish za ova,nekoj ima mnogu samodoverba ovde?
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала саманта
имај си убав ден
одлична расправија во секој случај
камо сите расправии да се вакви
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala
aj cao mojata misija ovde e zavrsena till next time... |
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dechki, dobra zabava
|
||
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IMA LI NEKOJ ZA KARANJE(PREPUCAVANJE)
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas definitivno ne sum za raspravanje.
Jas ustvari i ne znam zosto voopsto ja otvoriv temava!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми се препуцава, глава ме притиска некако.. Времево е хаос
|
||
|
||
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma kakvo prepucavanje...
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никакво...
кој ке се препуцува сега ме мрзи многу и да најдам причина што ја нема, пак ме мрзи... |
||
|
||
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa li jas da se raspravam? hahhaha...
ne mi e do raspravanje, ama nema nikoj drug da go druzi laki pa ja zs da ne...... |
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Ja kliknav za da ja citam...
Mada, mnogu e zdravo da imas diskusija so nekoj sto ne se soglasuvas, cisto onaka zaradi razmena na razlicni pogledi na svetot!
|
||
Veni Vidi Vici
|
||
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odlicno :) ako si kliknala ne si napravila nikakov grev, pa i da se "prepucavas" ne e grev se dodeka toa se slucuva vo nekoi razumni granici :)
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekako i prepucuvanjeto moze da bide zabavno i prijatno veruvale ili ne. kako shto veli blue "ne e grev se dodeka toa se slucuva vo nekoi razumni granici :) "
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |