IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ТУКА ПРЕПУЦАВАЈТЕ СЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ТУКА ПРЕПУЦАВАЈТЕ СЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 40>
Автор
Порака
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:13
Originally posted by samanta samanta напиша:

drugarce (kokolo) mislam deka I kicked your ass vo raspravijata....
i mislam deka a sportski od tebe da podades raka neli? na pobednikot...
so velite a?
ова ти сама си процени? LOL . ајде нека биде по твое спортски. еве десница од мене а за тоа дали е така навистина е тоа кажиму го на Зидан, да видиш шо ке ти речеLOL
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:14

Tolku beshe???Confuseddaj ne me razocaruvajte Big smile

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:14
Originally posted by samanta samanta напиша:

koj gubi ima pravo da se luti...i da se povlekuva...hahhaa...
baram glasanje.....
koj e za mene?
еве бе јас сум за те*е.
најдобра си, посебно кога губиш.LOL
Кон врв
samanta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:15
ete zatoa go staviv predmetot na opsto glasanje...hihihi...
pa ke vidime koj ke pobedi...i togas sportski ke podademe raka vazi?
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:15
hmmm....moram da priznaam deka ja sledam raspravijata, dvajcata dobro se drzevte imase svetli momenti i od dvete strani - sindzirceto od strana na kokolo, AJVAROT od strana na samanta hihihi, ama bidejki kokolo na krajot se rastrgna malku vo druga nasoka, moram da glasam za Samanta :D

kokolo no ljutish Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:16
ehhehee......1:0

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:17
океј, еве вака
саманта ја добива расправијата
јас Елени
Блуе, ни под разно не би ти се налутил те*е. не за друго должник ме остави
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:17
Ama izgleda samo ja sum tuka a?Big smileke moram mojot glas za kokolo da go dadam...ne e  nishto licno,ama provereno si e proverenoBig smile
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:20
srcka too late....kokolo veke go prizna porazot....i sega ti ke moras da go tesis oti mislam deka mnogu tesko mu padna...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:20
Originally posted by kokolo kokolo напиша:

îêå¼, åâå âàêà
ñàìàíòà ¼à äîáèâà ðàñïðàâè¼àòà
¼àñ Åëåíè
Áëóå, íè ïîä ðàçíî íå áè òè ñå íàëóòèë òå*å. íå çà äðóãî äîëæíèê ìå îñòàâè

Poubavo ne mozeshe da izlezeBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:21
da, mozes taka da se tesis...Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:22
мноооогу тешко. признавам.
сеа некој мноооооогу ке ме тешиEmbarrassed. ама озбилно мнооооогуBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:25
Ama ja mislam se znaeshe od pocetok?Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 14:25
epa toa e i smislata na utesnata nagrada...kolku da ne ostanis bez ic....
ne e lesno da se boris 40 dena i noki.....i plus i da izgubis....zatoa utesnata nagrada e poveke od zasluzena.....
good luck Clap
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,236 секунди.