|
ТУКА ПРЕПУЦАВАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика | страница <1 56789 40> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова ти сама си процени? . ајде нека биде по твое спортски. еве десница од мене а за тоа дали е така навистина е тоа кажиму го на Зидан, да видиш шо ке ти рече
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tolku beshe???daj ne me razocaruvajte |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве бе јас сум за те*е.
најдобра си, посебно кога губиш. |
|
|
|
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete zatoa go staviv predmetot na opsto glasanje...hihihi...
pa ke vidime koj ke pobedi...i togas sportski ke podademe raka vazi? |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm....moram da priznaam deka ja sledam raspravijata, dvajcata dobro se drzevte imase svetli momenti i od dvete strani - sindzirceto od strana na kokolo, AJVAROT od strana na samanta hihihi, ama bidejki kokolo na krajot se rastrgna malku vo druga nasoka, moram da glasam za Samanta :D
kokolo no ljutish
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehhehee......1:0
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
океј, еве вака
саманта ја добива расправијата
јас Елени
Блуе, ни под разно не би ти се налутил те*е. не за друго должник ме остави
|
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama izgleda samo ja sum tuka a?ke moram mojot glas za kokolo da go dadam...ne e nishto licno,ama provereno si e provereno
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srcka too late....kokolo veke go prizna porazot....i sega ti ke moras da go tesis oti mislam deka mnogu tesko mu padna...
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poubavo ne mozeshe da izleze
|
|
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, mozes taka da se tesis...
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мноооогу тешко. признавам.
сеа некој мноооооогу ке ме теши. ама озбилно мнооооогу
|
|
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ja mislam se znaeshe od pocetok?
|
|
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa toa e i smislata na utesnata nagrada...kolku da ne ostanis bez ic....
ne e lesno da se boris 40 dena i noki.....i plus i da izgubis....zatoa utesnata nagrada e poveke od zasluzena..... good luck |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |