|
Кога веќе не ти е гајле... |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пиеше пиво???????????????? ќе те кажам на мајка ти |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No big deal Кејт...
Здраво е за коските. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. Za mene sushtinata na debatiranjeto ne e da se prifati nichij stav, tuku da se doznae stavot na drugiot. Koj tvrdi deka nechij stav e tochen? Verojatno najdobro kje e ako se dojde do zaednichki stav, dokolku toa e mozhno. Patem, nitu toj stav ne e tochen. 2. Shto menuva ako mi e gajle? Eve, majka mi pochina pred dve godini. Samo za eden den ne stignav da ja vidam zhiva. Sakav da ja vidam , no so avionskite bileti i redot na letanjeto toa ne beshe vozmozhno. I shto ako mi beshe gajle? Bev na pogrebot, ne mi beshe seedno, beshe tazhno... no toa e toa. Materijalnata egzistencija ima vek na traenje. Shto kje smeni ako mi e gajle za toa? Naprotiv, ne mi e gajle i smrtta ja ochekuvam kako edna epizoda vo zhivotot. Ete, dojde vreme povekje ili pomalu da ne mi e gajle za rabotite. Toa ne znachi deka se odnesuvam nihilistichki, tuku gi prifakjam onaka kako shto doagjaat i kako shto si odat. 3. Toa shto imash dozhiveano i shto imam jas dozhiveano koga sum bil pomlad i ponezrel ne menuva nishto vo onoa shto dozhivuvam sega. Toa shto bilo togash - bilo, sega za toa ne mi e gajle. Gajleto sekako nema da smeni nishto. 4. I sega, ti ova mozhebi kje go razberesh, a mozhebi ne. I shto treba jas da pravam? Da mi bide gajle? Kje smeni imanjeto gajle neshto vo seto ova? Изменето од Messenger - 11.Јуни.2010 во 00:38 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..Кога веќе не ти е гајле.. помалку слушај...но ..биди погласен ...
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам повеќе ни капка солза во очите... не ми е гајле повеќе за ништо. Барем не сега. Јбг, малку за да се одморам го стаив катанецот...
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ич не ми е гајле....па шо знам најчесто се насмвнувам и викам "ОК" .... и си терам по својот пат....
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога не ми е гајле си и од едно уво влегло-од друго излегло.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga veke ne mi e gajle..hm..ednostavno ne mi e gajle...
koga sum vo taa faza(mada tesko se stignuva tamu...milion pati se preslusuvam i vrtam film) mene mi olesnuva...togas drugite neka mu se sekiraat zosto mene ne mi e gajle za niv |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми е гајле за ништо... ни за што со другите ни за што со себе. Фали уште една капка да се прелие чашата. За таа капка ми е гајле, за останатото, ништо не ме занима..
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...znaci deka mi e ...seedno.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
ANA_MARIJA
Сениор Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога веќе не ти е гајле за актуелните дешавки едностано не ги есапиш више
|
||
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Особено не ти е гајле кога ќе се разведеш со Егото. Тогаш навистина не ти е гајле… само имаш чувство на љубов и милосрдие… порив да помогнеш каде што можеш… но и тоа го прифаќаш како што ќе дојде и како што ќе отиде. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavisi za sto stanuva zbor
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za nesto sto veke ne ti e gajle
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |