|
Ролери |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se ispravam? kako? od klanjanje ili od nesto drugo?
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега ти рече дека ке се клањам цел живот
а јас велам нема да се исправиш ти цел живот а тоа од шо ќе биде, верувајми нема да се жалиш
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehehehe....da vidam ne vervam.....
ok..deal!!!! go prifakam predizvikot sekogas!!!!! |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
договорено |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Деновиве ке се извозам и тоа здраво
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би сакал и јас да возам, по кеј!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде мило друштво ке ми правиш таман
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene luge, mnogu mi e strav od roleri, mislam deka ke padnam i ke se skrsam, a drugarka mi koja e niska, prirodno mi izgleda na roleri..
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne Dana ne e nisto strasno , treba da ja sovladash tehnikata na ramnoteza potoa sekoe zastanuvanje kako i rotiranje.Lesno e probaj ke uspeesh , no te sovetuvam so stitnici osobeno na laktovite zosto vakvata povreda e mnogu nezgodna
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu mi e strav, se kaciv ednas na roleri, cirkus bev, edvaj stoev.. Se blokirav, kakva ramnoteza, mislev deka ke padnam i ke se skrsam, onaka visocka, pa uste i na roleri, auff.. A tocak mozam i bez race da vozam, heh...
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Возев во саботата и тоа многу. Во понеделникот.. и вчера.. Ми се фака по 10-13 км во вожња..
Вчера се префорсирав возев од 19.30 до 23.30 и тоа машала ја исповртев стазата и дел од градот. |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И вчера пак...
Денес, можеби повторно.. |
|
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obozavam roleri i sekogas koga imam slobodno vreme vozam na staza koga sum na roleri se osekam slobodno,se sto me koci i luti u posledno vreme-isparuva od mene...rolanjeto e zakon! |
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe, i jas sakam... ama padnav majot i mi rekoa deka e mozno da odam na operacija, pa taka da... ne se ni kaciv pojke!
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |