![]() |
|
Дајте една добра вест |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 51> |
Автор | |
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uste malku i 02:00 saatot...
![]() ![]() nula dva casot.. 10 minuti posle nula dva casot....pominuenje ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Lele ama docna ...
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
za koj kako...mene utre ponedelnik ke mi bide..
![]() za obvrski mislev... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Indurain ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
Мај веј...те сакам.....
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
a jas mislev mene me sakas ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Indurain ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
ЕЕЕ....тебе....Не те сакам..........
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
eeeeeee imash sreka ![]() retko koj me saka ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Да.......ама тоа е добра вест...........за двајцата......
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
ауууууу ај со среќа да Ви е ![]() ќе јајме торта ![]() п.с и избегнувајте црни мачки (не мислев на стриптизерката) ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Се формира нова партија во Италија ... на мојата омилена политичарка
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
готов ми е ајварот - јас сум ДОМАЌИНКА!!! пппфффф.....
Изменето од kejt-d-grejt - 28.Септември.2011 во 20:38 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Ajde site na topol ajvar kaj Kejt ![]() Изменето од panter123 - 28.Септември.2011 во 20:42 |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
и јас сакам
![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Гаргамел ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
ke go pravat za eden mesec patot do gore do selo do planina iako ne do kraj selo ama dobro e i do sred selo sega ke mozeme da si zememe renovcinja cetvorki kolku da ne sluzat da sleguvame do dole da ideme u grad da ne gi macime magarinjata i konjite zosto ne ne ostavaat da gi kolosuvaat po parkovi grevota se na tolkav mat i maka da stojat gladni Blagodarnost do vladata ako citaat eve gi blagosluvuvaat i svekja ke zapalam za site vo crkviceto nase da im cuti imeto zdravje da im dava Bog i bez zamerki od drugite za premierot ke zapalam pogolema svekja od 10 denari oti toj e glaven
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |