IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам Да  Кажам .......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам Да Кажам .......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 336337338339340 890>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:19
Originally posted by Kastro Kastro напиша:

Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

SDK...Poloso od opinok koga ke se pokonduri...NEMALO

Laki ne e ubavo vaka ke kazam pak ... ako ne mozes da se izrazis ostavi gi zenive eve gledas kako se "tepaat" za tebe

Ако нема сега стоп ке има бан да
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:20
Sdk

Kolega,citaj i prevzemaj nesto!!!
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:20
My ja ne sum ni sega ,kaj pisam ,eve ti go Laki odma pozadi mene,,,tipceto e malku agresivno ...on pisuva i ja mu odgovaram ,ne gledam nisto loso tuka...ja kolku so se sekavam nikade NE GO NAVREDIV pa sto krevate volku dim...
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:20
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

<font size="2" color="#0000FF">Сдк....чуда не се случуваат , љубовта ги прави трепкање љубов

СДК

Тебе ти успеа нешто ... Да ме вратиш на форумов

И .. само за тебе ќе бидам тука ... од денес па натаму

Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:21

<font size="2" color="#0000FF">Сдк....чуда не се случуваат , љубовта ги прави трепкање љубов

Алелуја...Прочитав и нешто паметно денес на форумов...
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:22
sdk...LEKA nok i drug pat namesto da mi se zaknuvaat site so ban Laki ubavo bi bilo da ne me primetuvas
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:22
После овој мој пост следен што ќе прочитам а содржи одговарање или било што , агресија , навреда ...  следи бан 
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:23
Originally posted by Kastro Kastro напиша:

My ja ne sum ni sega ,kaj pisam ,eve ti go Laki odma pozadi mene,,,tipceto e malku agresivno ...on pisuva i ja mu odgovaram ,ne gledam nisto loso tuka...ja kolku so se sekavam nikade NE GO NAVREDIV pa sto krevate volku dim...

a breeeee.....jas te razbiram i jas sum se zakarala so nekoj....ama aj ignorirajte se.....

i site zaedno da se druzime....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:23

<font size="2" color="#0000FF">После овој мој пост следен што ќе прочитам а содржи одговарање или било што , агресија , навреда ...  следи бан 

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:23
Sdk,

Ova e  tragikomichno vekje...

Изменето од Valerija - 04.Септември.2011 во 01:24
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:24

<font size="2" color="#0000FF">После овој мој пост следен што ќе прочитам а содржи одговарање или било што , агресија , навреда ...  следи бан 

Ќе те искршам мило ...       мавни ми бан .. ете ти агресија

сдк...
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:24
Originally posted by BellaGrandma BellaGrandma напиша:

СДК

Тебе ти успеа нешто ... Да ме вратиш на форумов

И .. само за тебе ќе бидам тука ... од денес па натаму

Само и само мене може да ми успее среќа еден за друг .. тука ... таму каде ... знаеш среќа
големо%20гушкање бакнеж плазење бакнеж големо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:25
Sdk...

Sum banirala samo ednas u 6 godiniголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 01:25
Sdk

I ne sum go odbanirala toj nik seuste....celi 3 godiniзбунетостголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 336337338339340 890>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.