|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика | страница <1 734735736737738 767> |
Автор | ||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj pozdravce od mene
imajte prijatna vecher |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Santi,ne go sfakjajte forumov tolku seriozno
mislam deka e za zabava i relax...a ne za provokacii i peckanja.. |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Babe zimaj edna od kokosovive i batali- sakanje, ne sakanje...vazno e da te saka toj sto treba(a toj te saka) a za drugite...ih..bas ti e gajle
Изменето од Andjelina - 02.Септември.2011 во 23:36 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemoj kafe....zemi od ova ..poslatko e |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zemi si ti i kafe i pivce
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AJDE SO OTVBORENI KARTI SEGA KE IGRAME ...LAKI SIGURNO NEMA DA SE SOKRIES ..OBJASNI IM NA SITE KOI SE TIE PORAKI OD MENE STO SI GI DOBIVAL...
Ovae od nindza post ,znaat moderatorite ... Spored komentarot na Kastro, postovite mu gi brisel na Laki drugarot moderator...a ne znam Laki da se druzi vo realnost so drug moderator osven so mene, a jas pak tehnicki ne sum vo moznost da interveniram vo Razno ili da koregiram post na Kastro , bidejki ne pisal nisto vo moite podforumi. Ili Kastro se ima nesto zbuneto, pa si gi bara postovite na drugo mesto ili neznam sto mu e poentata na muabetot... Sabajlevo Laki mi iznakaza nabrzina za nekoi LP od Kastro, za nekakvo si prezemanje na zenski (virtuelno se razbira),ama iskreno ne razbrav bas sto bila poentata na celata gjurultija... |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a znaes sto e najubavo na forumov ...koleske? sto ima bezredie a nie so mazleto moe...samo si se zezame |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
objasni go ova pred site Laki dosta so lagi ...
|
||
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOJ E KRTOT? DRUGARKA TI? ILI? KAZI AJDE JAVNO...DA VIDAT SITE KAKVI MODERATORI IMA NA FORUMOV...AKO E OVA OD MODERATORI |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала Ќе си земам и кафенце |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ODNOSNO PREPRATI GI JAVNO DA GI VIDIME SITE KAKO JA TEBE TOA SUM TI PISUVAL ZA NEKOE PREVZEMANJE I KOE BILO TOA PREVZEMANJE??? JAVNO ORTAK ,DA VIDIME KOJ LAZE A KOJ NE...
|
||
|
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo me interesira kako mozes ti da procitas u moderatori ....A potoa ke se objasnime ..imame LP...ne treba nekogo da zamaras , a i ne se zamaraj so mene .... |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кастро од каде ти е тоа цитираното ????
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <1 734735736737738 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |