IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам Да  Кажам .......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам Да Кажам .......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 328329330331332 890>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 22:39
Sdk

Laki,kaj ti e avatarcetooзбунетост

Изменето од Valerija - 02.Септември.2011 во 22:39
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 22:43
Сдк ... Валерија ... построено си е построено намигнување плазење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 22:49
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Сдк ... без разлика колку и како се прикрива вистината , она секогаш излегува на виделина голема%20насмевка 

сдк...Нема поубава виделина од двајца млади заљубени та дури изгубениголема%20насмевка
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:02
Abe sakam da kazam, ke ja isteram do kraj ,ke doznaat site vistinata pa ja "Kastro" da ne se vikam
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:05
sakam da kazam....

eden dedo ednas mi rece.....

inat glava kine
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:06
sdk...vremeto potroseno vo negativni misli e zaludno potroseno vreme голема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:07
Sdk

Nisto ne me tangira povekjeголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:07
Originally posted by BellaGrandma BellaGrandma напиша:

sakam da kazam....

inat glava kine

Сдк .... предај се срце ... добили смо бојјј ... голема%20насмевка големо%20гушкање хехехех ... само рефрен ... малку изменет ... фор ас трепкање бакнеж
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:07
Na lagata kratki i se nozete ...a kaj ima sila demek nema pravdina? ..toa bas ne sum siguren...
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:08
Sdk

Seuste sum vo prashalnici koja e taa persona..збунетост

veruvam deka ne  e losha dusha...

moze kje se vrati pak ...голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:08
Sdk

Mi se meshaat avatarcinjava na zaljubeniteголема%20насмевка
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:09

sakam da kazam....

inat glava kine
Сдк .... предај се срце ... добили смо бојјј ... голема%20насмевка големо%20гушкање хехехех ... само рефрен ... малку изменет ... фор ас трепкање бакнеж

odamna se predadov ..znam deka sum vo sigurni race

abe...ne ti kaza dedo i tebe taka?
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:09
Originally posted by Kastro Kastro напиша:

Abe sakam da kazam, ke ja isteram do kraj ,ke doznaat site vistinata pa ja "Kastro" da ne se vikam

Терај до бескрај Кастро .... слободно ... џабе ти се провокации ... може само да ти наштетат ... само вади вистина и презентирај ... дотогаш поштеди ги сите од фалбаџиски коментари да
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:11

sakam da kazam....

inat glava kine

odamna se predadov ..znam deka sum vo sigurni race

abe...ne ti kaza dedo i tebe taka?

Дедо ми рече .... "внучкоооо Че дој ден да осетиш тој инат на своја кожа.....мисли Убоооо како да тераш против него" плазење
Доволни се 2 збора мило ... нели трепкање како за почеток среќа бакнеж
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 328329330331332 890>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.