IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Дајте една добра вест
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дајте една добра вест

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 51>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2011 во 17:56
смеење

ееее да бараш...ќе мора голема%20насмевка

туку предлог имам до тебе

кога ќе се печатиш де те мољам клавај го и потписот (стварно многу ти се јаки...потписите)

ако ме разбираш мислам
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2011 во 18:35
че се бајнам

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2011 во 18:36
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

че се бајнам

И ја..недела е,ефтина струја
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2011 во 18:40
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2011 во 21:56
Ураганот се претвори во бураголема%20насмевка
Кон врв
Klara-D Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2011
Поени: 2671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klara-D Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 13:33

смешен    аплауз

Студентка шие роби од ќесиња за чипс

Со цел да се заштити животната средина од отпадоци, Ребека Киркленд смислила интересен начин на кој таа прави роби од ќесички чипс.

Робите за кратко време станале голем хит, а за материјалот Ребека кажува дека не троши ништо бидејќи го добива од нејзините пријатели.

Британката лепи стотици ќесички во слоевите како би можела да го спречи кинењето на ќесите.

“Посветена сум на рециклинацијата и намалувањето на отпадоците и благодарна сум на колеџот Лејчестер што ми овозможи да сошијам фантастична роба собирајќи отпад.“ - кажува Ребека, која додава и дека во просториите на универзитетот поставила кутија во која нејзините колеги ги фрлале отпадоците од чипс.

Нејзината роба ја освоила првата награда на натпреварот во универзитето Лејчестер, а членоите на жирито нејзниот дизајн го оцениле како ’иновативен и функционален’.

Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 21:06
pa dobro vecerголема%20насмевка
vivi
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 22:20
Добра,најдобра,подобра здравје..
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 22:39
za dva dena kje imam wc solja танцување
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 22:39
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Е ова е стварно добра вест
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 22:46
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

Е ова е стварно добра вест

ah... ne znaes kolku ti znacela dodeka ne ja izgubis мечтаење
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2011 во 23:01

Е ова е вестда
Кој не бил без шоља не знае што е маканамигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2011 во 11:34
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Е ова е вестда
Кој не бил без шоља не знае што е маканамигнување

koj ne renoviral kupatilo, nisto ne videl od zivotot i moze da se stavi vo grupata ,,Neiskusni,, не%20зборувам
Кон врв
Indurain Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2011
Поени: 308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Indurain Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2011 во 11:38
Реновирав.....купатило
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,160 секунди.