|
Барам програма |
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Автор | ||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Password Killer 1.0: Free Download
http://www.softpedia.com/progDownload/Password-Killer-Download-76709.html Не сум баш сигурен дали работи а башка ваквите програми содржат вируси. |
||
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Павароти, таква програма не постои како прво. Како второ, најблиску нешто за да можиш да пробиеш пасс е brute/dictionary напад, али СИТЕ сервиси ги имат ограничено пробвањата за пасс на околу 5 пати на 10 минути, па сега рачунај за комбинација од 5 карактери колку светлосни години ти требат да ја пробиеш.
Џабе бараш таква работа, не постои. Или пак ако го верваш дарк хакер, нека ти кажи име на програмот шо “работел“ па да бараш нови верзии :))))) |
||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема што да објаснувам фазла тебе ZokiBoSS што како знаеме дека си доволно паметен и знаеме дека ја тука сите ги лажам на форумов
ја не сум тука зачленет да се натпреварувам кој е по добар пошто гледам ти за тоа си тука и модератор гледам те ставиле одозгора да солиш памет, ја нема што да се докажувам и не сум дојден да се докажувам кој што може ти ако не почитуваш мое мислење ја па ни нај малце твоето Изменето од Dark HaCkeR - 07.Ноември.2010 во 00:31 |
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да се вратам на темата за кракување има разни програми пријателе нај употребувани се
Debugger ова ти е основен алат на секој кракер и на секој програмер,debugger ни овозможува нагледување на нашиот или туѓиот код баш онака како процесорот го гледа Dissassembler ова е додатен алат за debugger ако debugger не даде доволно информации за метата тогаш се користи dissassembler за полесно да се уочи информацијата која ни треба PE identifikator PE фајлови обични exe фајлови кој можат да содржат некој додатен код, нај често е пакер не навлегувам сега во тоа Hex Editori се алати кој ни даваат точен изглед на фајлот на хардискот и служат за физичко менување на кодот за разлика од менување на кодот у меморијата што ни овозмужува debugger Resource Vieweri служи за преглед на екстензи измена или додавање на exe ресурси. Изменето од Dark HaCkeR - 07.Ноември.2010 во 00:19 |
||
hardtek
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo dark hacker mn dobro znaenje imas nemam komentar svaka cas druze jas samo baram i koristam crackovi i patchovi celo vreme si vikam vidi kolku malo programce ama pravi mn golema rabota sepak mozok treba da se napravi toa ne e ni najmalce lesna rabota milo mi e sto ima luge kako tebe sto se razbiraat dosta vo ovie raboti samo sepak toa ti e rabota tebe, jas sum samo golem ljubitel na taa rabota koga bi imal malce poveke znaenje bi probal i jas da napravam nesto samo ke kazam mn mn treba mozok za ova i sepak skolo koj ucel za toa znae
Изменето од hardtek - 07.Ноември.2010 во 01:12 |
||
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа вака тогаш .. Чим ме ставиле погоре од тебе, значи имало нешто плус, неќам да навлегвам во то, сепак ќе ги почитуваш правилата. Одсега, СЕКОЈ кој шо ќе одговара на оваа тема, доколку не наведе ТОЧНО ИМЕ на програмата, поарно нека не пиши пост, пошто ќе му биди избришан. Постој од типот “имав една програма“, “имаше едно мало програмче“ или слично ќе бидат стрикно избришани. Со то само се забошва темата, а не се даваат конкретни одговори. Мислам дека сите ќе го почитуваат ова правило за поубо функционирање на самата тема. Сега, доколку сакаш наведија програмата за краковање на јаху акаунт, или избриши си го постот. Поздрав, и се најубо. |
||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дечки ве молам без карање и префрлање.
Дарк Хакер доколку знаеш за било каква програма пиши и го името па да провериме. Вака му иде зборење на празно,а за да ни докажеш дека вистина работи таа програма ќе отвориме еден меил па повели пробиј ја шифрата. Доколку не може такво нешто значи бес смисол е муабетот и префрлањата иначе муабетиве може до безскрај да се тераат и секој член може да тврди,дека имало,дека се хакирал пас на јаху или било каде. Муабетов ме подсетува исто како на темата влез во друг компјутер од било кој друг,што секако не се докажа дека е можно без никој да не сети. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Програмата немаше име и беше изработена од еден мој српски пријател |
||
hardtek
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve najdov jas nekoj hack programi za msn i drugi raboti pa nz dali rabotat hack set (AIO) pa sakam da gi probate i vie pa da mi kazete dali ima nesto interesno ke gi probam i jas eve link http://worldforfree.net/software/1146159707-best-hacking-tools-85-in-1-new-2010-aio.html
se nadevam raboti nesto vo sekoj slucaj proverete od virusi da ne ima nesto ne sum probal jas sega ke probam pa ke pisam Изменето од hardtek - 07.Ноември.2010 во 16:57 |
||
Naum94
Нов член Регистриран: 25.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VE MOLAM POMAGAJTE.OD KADE DA JA SMETNAM PROGRAMAVA samo da ne bidi od torent zamunda ili takvi slicni stranici. POMOS mi treba ITNO
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас цел пакет ADOBE master collection cs5 го имам од torrent и ОК си е,ако сакаш така ќе ти пратам линк на ЛП,поинаку не знам освен со пари
|
||
Panini
Сениор Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo dechki,
mi treba spell checker na makedonski za word 2007, ima nekoj ? Fala i pozdrav |
||
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрено не ми е баш потребен но ај да мине време,протарашкав нешто...
Со оглед дека е од официјалната страна на Microsoft,се надевам не е проблем да јавно го пастирам линкот за превземање... http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=91426C33%2DEA45%2D482D%2DAF08%2DCD8EA8CBFD53&displaylang=mk Откако нели ќе кликнеш на правоаголничето каде пишува ПРЕЗЕМИ Се спушта и само RUN после... Штом го инсталираш функционален е во Word-от 2007. За да го провериш текстот што си го напишал кликни само на F7,ти излегува дијалогот на сликата и Voala Патем,мојот OFFICE пакет е од торент и со крак,но немаше проблеми при инсталација |
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=873055 Poveli |
||
Внеси реплика | страница <1 13141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |