![]() |
|
Дали имате симпатија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021> |
Автор | |
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Имам , и тој знае дека ми е симпатија
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Имам... една...
И си се надевам ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
simpatii iihhhaaaa., kolku sakash
![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Toa znaci nekoj koj ti se dopaga ti si
go posmatras taka simpaticno od dalecina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
a toa e kako sega jas tebe., pa zgora onaka ti shkrapam so okoto
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Имам....ама му правам топло-ладно....демек да не ме осети де.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
au, renato... ne sum znael deka imas 13 godinki... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
od stalno si imav po nekoj za ozbilno..
ama momentalno neam ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
ANITKA111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
eheee imam poveke simpatii samo tie ne znaat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Комшике ма? Симпатија за озбилно? Ма дај не зезај..... ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
komsivke
![]() nali e za ozbilno ako ti se sviga nekoj... ne sakam jas simpatii za zafrkancii..... ![]() |
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
И јас си најдов симтапија
....Ивица од Велес ....
![]() |
|
![]() |
|
што убаво ![]() ај и јас ќе го кажам кога ќе го најдам ![]() |
|
|
![]() |
|
ANITKA111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
i jas si imam simpatija ama za neozbilno
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |