|
Се сакате ли себе си???? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa sto jas dadov viduvanje na tvoite ako ne znaci deka sum te navredil,neli? navreda bi bilo ako ti kazev deka si tipicen primerok na konvertit sto uziva vo svojata neukost...e toa bi bilo navreda.neli? |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne me navredi taman rabota, sekoj ima pravo na svoe mislenje i ne mora da se slozuvame. Sakav da ti ukazam da ne donesuvas prebrzi zaklucoci koi ne drzat voda. Milo mi e sto i ti ne se navredi . Pozdrav do tebe Joshua ! |
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не можам да кажам да... не сеуште
|
|||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sakanje e....SE ONA STO SEGA I OVDE GO IMAS,PA SO CELA DUSHA GO PRIMASH
|
|||
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za mene kako da nema seuste mesto. Ziveat drugi raboti na teritorijata sega i ovde
|
|||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema uka i nauka za toa...btw...i jas sum samo eden takov na patot
|
|||
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne znam sto ima... ali dolg e patot.. ili bara vreme cisstenjeto.. bla bla bla, ne mozam sea da zboruvam... se sto ke kazam mi nema smisla, piknata sum vo cuvstva... ke diskutirame koga ke dojdam do racioto... so ova ne mozam da zboruvam konstruktivno strukturiano... wtf? kako i da e.
|
|||
Indurain
Сениор Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Туууу...абе јас се обожавам..........
|
|||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МНОГУ СИ СЕ САКАМ ТУУУ ШТО СУМ СИ НАЈУБАВ, НАЈПАМЕТЕН, НАЈХАРИЗМАТИЧЕН, ЧЕК ДА СИ СЕ
|
|||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga se sakash sebe, gi sakash i drugite - zatoa se veli deka drugi i ne postojat. Vo drugite se gledash sebe i vo sebe gi gledash drugite. Toa e ljubov. Изменето од viktorija123 - 20.Септември.2011 во 09:19 |
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A кога ги 'сакаме' другите, а себе не - тоа е глад за љубов.
|
|||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa e taka - koga ne se prifakjash,sebe-togash ja barash ljubovta nadvor od sebe(a tamu ja nema-osven uslovenata). A "Taa" e tuka vo tebe. Koga ova kje se spoznae, togash odednash "kapirash", deka e' i okolu tebe...istata "Taa".
|
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A љубовта во себе се содржи и од верување во себе и сопствените способности... затоа вреди човек да истражува... ваљда
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |