|
Монотонија во врската или бракот |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво Влечка коментар на место..
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sekoja vrska ima ugornini i padovi, kako i (najmnogu) ramnini koi nekoi gi identifikuvaat kako monotonija, zavisi kako ke poglednes na seto toa, ljubovta vistinska znae da se smiruva i razgoruva se e do trpenieto, posvetenosta, inventivnosta....ponekogas ne trebaat zborovi i drami za da dvajca partneri se cuvstvuvaat dobro eden so drug, ednostavno niz procesot stanale edno
|
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bule i jas se slozuvam so tebe i smo ke dodadam deka trpenieto vo edna izgradena vrska e najvaznata rabota.
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e brakot monoton..tuku vo odreden period na primer koga se decata mali premnogu e naporen i tezok,no koga ke se pomine toj period(a fala bogu decata rasnat)togas spalnata i nokite se samo vasia i denje ostanuva prazen stanot
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas nemalo monotonija kaj mene,ako nema strast togas mozi. monotonijata moze da se javi ako pocnam da osekam deka zenskata sto e so mene flerta i togas prvin e tmurno i dosadno a posle toa sledat drugi losi raboti i kraj
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Mickey_k
Нов член Регистриран: 13.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе а дали некој од вас верува во бракот како институција која треба да е основата на нашево општество?
Не е малку застарен...?
|
|
...does it worth livin'...
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa ti e sosema druga tema , otvori ja kao nova tema
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mali deca - mali problemi, golemi deca - golemi problemi (i podolgi ushi... skoro do vratata od spalnata )... Zatoa, koga se moze, denje da se iskoristi shto povekje |
|
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vrskata ke bide monotona - ako ti taka ja teras vrskata, ako vnesuvas duh, fantazija, ideji (kino, piknik, vikend to bitola, trpejca, ......................) kako moze da bide monotona;
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera gledav eden ubav film , mazov i zenava odat na havai da im bide romanticno i ovaj vodicov im vika ako ja nemate romantikata vo vas ne ocekuvajte da ja najdete nitu ovde nitu bilo kade na svetov , ako se sakas nema dosada
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele, bas ke go pisev sega toa i jas!
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
istoto sonce ke go pisuvase |
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaa...
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene danicke ti kazuvam nikogas ne mi bilo dosadno so zenska a bogami i niv ne mu bilo ( fali me usto oti ke te raskinam )
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |