|
Разно |
Внеси реплика | страница <1 2930313233> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
инаку, мене од нив интересен ми е Fat Albert |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очигледно јас и ти имаме различни критериуми за одмарање очи,а башка и срцето засега добро ме служи,а исто така адреналинот кој се лачи во високи дози додека ги гледам ми делува стимулативно.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neli ke bese pokulturno prvo nego ,pa posle sebe, da go stavis?
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас навистина не ја сфаќам забелешкава...Guilty,ќе ми помогнеш да разберам? |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Guilty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No problem!
Na primer vo angliskiot, koga nekogo spomnuvas vo edna rechenica so sebe si ,prvo go kazuvas nego, pa posle doagja tvoeto JAS. -se nadevam deka sega razbra. |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха,сега е појасно!
Благодарам за забелешката,се прифаќа! |
|
|
|
Guilty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No problem!
-as I said. |
|
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Republic F105 Thunderchief (a.k.a. Thud) |
|
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ќе си биде во можност,еве нешто интересно во Битола
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бев во можност,никако не би го пропуштила аеромитингот во Битола,посебно сакав да го видам прскањето со обоена вода со Air Tractor-802 и ниските прелети и акробациите на Драган Амиџа.
Ако некој оди,можеби нашиот член 10101,го замолувам да направи неколку фотографии и да не почасти нас форумските љубители на аеромитинзи. |
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И не знам колку пати имам испраќано и дочекувано гости на Скопскиот аеродром(стариот)
На новиов отидов за прв пат да се качам во авион... Одлично изгледа и нема сега да глумам светски патник...Но ќе речам Франкфуртскиот одма ме бендиса поготово новиот дел од преку пат.Со изграден надвозник широк 300 метри за да авионите преоѓаат на стариот дел... И дефинитивно требале да го сменат и персоналот...Од сите тие контроли пасошки и по торби се осеќав како криминалец... За разлика од другата страна каде бев пречекан со -Пасошот ве молам... -Повелете Почекав триесетина секунди. -Имајте пријатен престој Ниту прашања од типот каде одите,колку пари носите,зошто ви се толку пари...И секако немаше цинична но пријатна насмевка И испратен -Благодариме на престојот повелете повторно... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boing 767-H (опција)
Изменето од zagor - 03.Ноември.2011 во 12:36 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boing 727 VH (опција)
..овие стварно се дефект или пилотите се натпреваруваат кој ќе слета "на суво"...без жртви?. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |