|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 7374757677 97> |
Автор | ||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се извинувам ако некој е засегнат од мојот скромен коментар |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tetratce nikoj ne e de... jas onaka samo |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па нормално... јас го кажав само тоа што го мислам
навистина денес останав без зборови, особено од бившиот министер за одбрана - сега за земјоделство... сигурно научил како се калемат зелки во воени услови, па сега ќе може практично да покаже што знае |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Германска вампирка: „Крвта е како дрога, само многу појака“Лилит Десидериа е необична 37 годишна жена од Берлин. Имено таа тврди дека вампирите се меѓу нас и дека таа е една од нив. „Крвта е како дрога само е многу појака. Има вкус на метал а мене ми помага подобро да се чувствувам“ вели Лилит. Таа додаава дека пробала повеќе пати крв кога имала 13 години и била сеуше момче кое било во хомосексуална врска.
„Мојот дечко се повреди додека имавме секс и крвта незнам како заврши во мојата уста. Со тоа целиот мој свет се промени бидејќи станав многу по оштра. Слушав подобро а светот започнав да го гледам низ розеви очила“ заклучила Лилит која живее во Берлин. Таа во својот стан има олтар на кој пали црни свеќи. Нејзините пријателки често пати и ја пружаат раката и таа ги засекува и пие малку од нивната крв. Освен што имала операција за промена на полот и така станала жена Лилит имала и операција на забите и изострила два заба за повеќе да личи на вампирка.
Суштествово јас мислам дека треба да се затвори пред да му наштети на некого. -------------------------------------------------
аман од кретени и малоумници Изменето од емил - 23.Август.2011 во 20:17 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма подолго време ме остава без збор глупоста на нашите менаџери-барем онаму каде работата може да се заврши и од дома и каде вработените и не мора да се на работа за да течи работата. Според прогнозите
Подгответе се – температури до 40 степени во Македонија!а луге се враќаат од работа во 12...13....14..часот А уште повеќе ме остави без збор она со кутрите невработени. НА 40 СТЕПЕНИ додека законодонесувачите односно пребројувачите седат во климатизирани просториии невработените на сонце, токму во периодот кога се апелира да не се излегува на сонце. Се зголемуваат турканиците пред скопската филијала на фзо |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a da postavevme edno ogledalo na plostad, pa da mu vratime na sonceto... da vidi kako e... a?
|
||
Incredible Blue
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе има ли место на плоштадот и за огледало ?
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha
Taka kje imame dvajca Aleksandri... sh*t... im dadov ideja... |
||
Incredible Blue
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..Bijonse била трудна!.
сакам да ја искористам оваа прилика и да кажам дека ја немам врска со тоа..мајке ми... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе овај Стинг не само шо научил да збори српски него почнал и да пее
Еве ова Изменето од Santijago - 06.Септември.2011 во 00:07 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бил во ,,врска,, со делфин, се сексал со него и за тоа напишал книга... |
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи некоја романтична книга
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малку а сепак така ... многу ... а поминати се само 2 саати од денов ...
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mile hakeriste, najde me na facebook....cccc...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Внеси реплика | страница <1 7374757677 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |