![]() |
|
Толкувања на соништа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
О да Марко,преубава е! ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
_samovila_ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
voshki- nesredi misli,kolebanje ili nesta na koi sakame da zaboravime
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Abe neka udri na nula sisanje i gotovo...Em glavna faca ce bide u grad...pf ne mozela da se oslobodi od voski....ma daj...
A inace nemam pojma sto znacat voski u son... ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Епа ајде да направиме сефте,баш вчера ми се јави една моја другарка целата вознемирена и ми вика што ли ќе се случи,сонував ужасен сон ,целата коса ми беше преплавена со вошки,никако неможев да се ослободам од нив.
Според баба ми ,тоа бил сон кој кажува дека другарки ми ќе се појача финансиски ![]() Па кооја е вистината,ајде да ја разрешиме дилемата на другарка ми! ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
_samovila_ си требала да кажеш некој сон, па ќе го протолкувавме
![]() |
|
![]() |
|
_samovila_ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
vidov deka ima tema vo koja sto gi raskazuvate sonishtata, ama ajde sega i da gi tolkuvame istite
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |