|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 43> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
She said to me, "Go steady on me. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една од моите НАЈБОЛНИ песни
Lesno ti e... Vlado Janevski Petnaesti den na ludilo ne sum vcerasen, no vaka ne bilo?! Se ubivam od spomeni a tvoeto srce, znam, adresa promeni. I lesno ti e da me ostavis i bez mene ti pak ke postois a moeto srce - shestar, crta krugovi okolu tvojot lik... Baram nacin da te premislam, no ubavina so sila ne biva, samo eden koga saka - malku e, a ti mene vekje ne. Temjanushka si zgaznala a taa so miris pak, shtikla ti baknuva. Zar tolku malku sme zasluzile? Od ona naseto, samo pesna da ostane??? I lesno ti e da me ostavis i bez mene ti pak kje postois... |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Indexi
Zute dunje Voljelo se dvoje mladih sest mjeseci, godinu kad su htjeli da se uzmu da se uzmu aman, aman dusmani im ne dadose Razboli se ljepa Fatma jedinica u majke pozeljela zute dunje zute dunje aman, aman zute dunje, zute dunje iz Stambola Ode dragi da donese zute dunje Carigradske al ga nema tri godine tri godine aman, aman nit se javlja, niti dolazi Dodje dragi sa dunjama nadje Fatmu na nosilima dvjesto dajem, spustite je tristo dajem, otkrite je da jos jednom Fatmu ljubim ja |
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја обожавам песнава
Zeljko Bebek Oprosti mi sto te volim Sta se ovo majko moja sa mnom dogodi slomilo se sve u meni grom me pogodi Kao da sam lutka koja bol ne osjeca ostavi me ljubav moja usred proljeca Preko polja za mnom idu dvije muzike jedna uvijek tugu svira da me ubije Druga samo jednu pjesmu pjesmu ljubavi pjesmu koju necu moci ja preboljeti Ref. Oprosti mi sto te volim Bog me kaznio dao mi je da te vidim pa te uzeo A u mome srcu samo teku otrovi u njima me nema vise u njima si ti (2x) Preko polja za mnom idu dvije muzike jedna uvijek tugu svira da me ubije Pustio sam jednu suzu musku najtezu pustio i sa njom dusu dusu ranjenu |
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vlado Georgiev
Sve si mi ti Toliko toga znamo ti i ja med u nocima s' tobom nikad ne razgovaram pricam ocima necu ti kriti, sve znas previse zelim te ja Sve si mi ti reci da si moja, reci mi samo da cujem iako vec znam ti, samo ti reci da si moja, reci mi i bicu zauvijek s' tobom il' sam Za lude misli nemam vremena ti ih odvlacis u mojoj sobi nema oblaka jer ti se uvlacis necu ti kriti, sve znas previse zelim te ja Sve si mi ti reci da si moja, reci mi samo da cujem iako vec znam ti, samo ti reci da si moja, ljubavi i bicu zauvijek s' tobom il' sam |
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Whitesnake - Is This Love
Than to let you go alone It's times like these I can't make it on my own Wasted days, and sleepless nights An' I can't wait to see you again I find I spend my rime Waiting on your call How can I tell you, babe My back's against the wall I need you by my side To tell me it's alright Cos I don't think I can take anymore Is this love that I'm feeling Is this the love that I've been searching for Is this love or am I dreaming This must be love Cos it's really go a hold on me A hold on me I can't stop the feeling I've been this way before But, with you I've found the key To open any door I can feel my love for you Growing stronger day by day An' I can't wait too see you again So I can hold you in my arms Is this love that I'm feeling Is this the love that I've been searching for Is this love or am I dreaming This must be love Cos it's really got a hold on me A hold on me Is this love that I'm feeling Is this the love that I've been searching for Is this love or am I dreaming mojata pesnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Estoy Aqui Shakira
ya se que no vendrastodo lo que fue el tiempo lo dejo atras se que no regresaras lo que nos paso no repetira jamas mil anos no me alcanzaran para borrarte y olvidar y ahora estoy aqui quierendo convertir los campos in ciudad mezclando cielo con el mar se que te deje escapar se que te perdi nada podra ser igual mil anos pueden alcanzar para que puedas perdonar
[ estoy aqui quierendote, ahogandome entre fotos y cuandernos entre cosas y recuerdos eue no puedo comprender estoy enlodueciendome cambiandome un pie por la cara mia esta noche por el dia y nada le puedo yo hacer
las cartas que escribi nunca las envie no querras saber de mi no puedo entender lo tonta que fui es cuestion de tiempo y fe mil anos con otros mil mas son suficiendes para amar Изменето од angelwings - 08.Јули.2006 во 14:38 |
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денеска добив меил со порака. Никогаш немој да дозволиш да ти скршат криља најмила моја.. Еве како е остатокот од пораката..
Гале*е мој Има еден галеб тажен, о да, низ солзи мои што броди, Има еден живот празен, о да, без ден да му се роди. Има едни очи многу топли, сон што бараат низ животен прав, Галеб тажен развил крилја во мојата душа, а таа го слуша. Слушни плаче галеб мил, о да, во сонце што се гасне, Бара помош, бара сила, о да, од мракот да го спаси. Летај тивко, гале*е мој тажен, допри сонце, зароби го в час, Дај ми мало парче мирно сино небо, и стопли ми душа, и стопли ми душа. Летај низ солзи мои, гале*е мој тажен, Летај кон неба твои, гале*е мој тажен. Летај кон очи топли, во мракот што тонат, Дари им сон, летни спаси ги. Ти благодарам најмил мој вечно ке останеш во моето срце... |
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sacuvaj tajnu
ta jesen rana odnese srecu u srcima nasim nek ostanu tajne cuvaj svoju, ja svoju ponecu Ref. 2x Sacuvaj tajnu, ljubavi moja nikom ne reci u teskom trenu zasto je covek bez reci poso ostavio uplakanu zenu Ako sutra upita neko sto nisam s tobom, sta je sa nama precuti, mila, istinu pravu ne reci nikom zasto si sama Ref. 2x Mozda me nekad oluja bola donese opet na vrata tvoja umoran tada pred tobom cu stati na tvom pragu zauvek ostati Ref. 2x |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I just can't believe that it's over. We were chilling out on the sofa, Digging how the guitar goes, In a song that no one knows. Did you lick that line yourself, Or did the voodoo magic help? Does everyone have a different take? Do you seem real but I seem fake? Does everyone get hypnotized by your fire? So long, Jimmy, so long. Though you only stayed a moment, We all know that you're the one. Singing, So long, Jimmy, so long. Sure we're glad for the experience, We miss you now you've gone. We're just swimming in your soul 'cause, We all wish we wrote this song. Life goes on. I'm just so relieved that it's over. We were hanging out going nowhere, Digging how the guitar goes, In a song that no one knows. Did you burn that bridge yourself, Or did the voodoo magic help? Does everyone have a different take? Are you just cool and I'm just baked? Does everyone get mesmerized by your fire? So long, Jimmy, so long. Though you only stayed a moment, We all know that you're the one. Singing, So long, Jimmy, so long. Sure we're glad for the experience, We miss you now you've gone. We're just swimming in your soul 'cause, We all wish we wrote this song. Life goes on. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MMMMMMMMMMM PESNAVA E STRASHNO SENZUALNA....MMMMM
Bademi i so
Iznenada noc se spustila Preko krova pa u dvoriste Prve zvezde cim se pojave U tvom oku nadju skroviste Opet bih krenuo Tamo kuda idem nocima Pa se sklonim, i da slucajno Potonem u tvojim ocima I krene sve isto ko pre Kratkim talasima I osetim da dolazi Plima Napolju je vreme pogresno Skoro da me i ne zanima Ja bi s tobom negde otiso Pa bi tamo bili danima Jer ti nosis to, bademe i so I u oku zrake sunca Ti oteras sve hladne talase Da ne stignu do mog srca Kada dan je dug, mirises na jug I sve na dobro krene Jer ti nosis to, bademe i so |
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
песната зборува кога зборовите ке ја изгубат силата да допрат до срцето
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto si tuzan, prijatelju (duet Dzej Ramadanovski)
kakva li te tuga mori oci su ti suzne kao da sve gori Davno takav nisi bio poznajem te dugo ljubavnike jadi more ne znas sta bi drugo nocima ne spavas, zivot zapostavljas Ref. Zar ne vidis sta je ljubav od mene ucinila moja crna kosa kao sneg je bela Zar ne vidis sta je ljubav od tebe ucinila tvoja crna kosa kao sneg je bela Zar 'vakav sam bio zar ovakav sam se rodio u mladim godinama starac sam postao Zar ovakav si bio zar ovakav si se rodio u mladim godinama starac si postao Oci ti tajnu odaju koliko je volis ti je volis, prijatelju a drugi je ljubi Tebi je u mislima a drugom ruke pruza ti si za nju, druze samo uvela ruza za ljubav se ljubav nudi onaj sto te ljubi Ref. |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од blue - 17.Јули.2006 во 14:51 |
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |