|
Разлика меѓу лаптоп и нетбук? |
Внеси реплика |
Автор | |
delvi
Нов член Регистриран: 29.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Август.2011 во 11:26 |
Zdravo mozebi zvuci smesno no ne ja znam razlikata pomegu laptop i netbuk.Geldam netbuk laptopite se poeftini za razlika od laptopite. Mene mi treba najmnogu da mozam internet da imam i najednsotavnite raboti da gi pravam dokument tabeli prezentacii. Sto bi mi prepracale da kupam i koja marka
|
|
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako sto gledam , se potepaa koj prv da ti kaze. iako i mene me interesira toa.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajd nakratko...
Netbuk nemas pogolem od 12 inca, barem ja ne sum sretnal, na netbuk nemas cd/dvd rom , napraveni se za toa sto ti go baras vo tvojot post , znaci internet i nekoja kratka rabota, bidejci tastaturata im e mala i hebano nezgodna ako imas debeli prsti...Ne ocekuvaj igri radi sto obicno grafickata im e integrirana i preslaba, poslab procesor standard okolu 1.6 so 1gb ram i 160 hd ,znaci se so mnogu poslabi performansi od lap top ... Ako jas se prasuvam ako ne patuvam cesto ili ne mi treba za rabota da go koristam( da go mknam so mene) ic ne bi ni poglednal netbook... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |