|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 266> |
Автор | |
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pazi so suncanjeto ke treba posle nekoj da te macka...........
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mori dano sto ne kaza deka si ja soncas u ohrid , na grmotevici dozd i ladno vreme , moram da kazam ja pogodi nedelava
Изменето од hektor - 11.Јули.2006 во 08:34 |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми фалиш ма не се занесувај.. Добив идеа и да дојдам кај те*е викенд но ке видиме како ке помине журката мила па ке се договориме.. |
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heki bre, nema dozd, samo u nedelata vrnese, od sabajle e samo malce oblacno, posle se pecam na sonce, imam za cel da stanam crna ko ciganka.
Koj saka da dojde, neka se javi obavezno.
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EEEEE
pa kaj si ti smestena vo Ohrid, mori Dano, Dano sto ne kutis poglasno!!!! |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се чув со милата дана.. сакав да појдам сабота недела и да и се јавам ако идам.. Работата е што петок она не е тука за журката и ми е криво многу, а ако можам ке појдам сабота.. Зоки срц што викаш??? Ти се оит?
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Daljan sum. Pa ajde de, dojdete... Znam mali, fini, osameni plazicki.. Za ako Natalija saka da se sunca toples...
Abe, vcera eden sex on the beach, kako go napravi koktelot toj sankerot, boo, jas poubav ne sum probala..
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto be vo daljan , kaj siptarite ? bljak
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mnooogu zalam ali vecer nema da mozam da dojdam kaj lou.....koj kje odi neka mu dade edna gushka od mene za srekjen pat...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj neka kaze nekoj kako bilo kaj lou????
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lugjeeeeeeeeeee.............kaj izginavte??????
leleeee....nema ziva dusa!!!!
aaaa....sinojka izgleda epten zakon bilo kaj lou cim seuste ne se priklucuvaat....
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto se zbiva? Se druzite bez mene? Jas uste si ja suncam.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baram zensko drustvo za vo cetvrtok posto se so mazi ke bidam.....
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ove zvuci kako "nepristoen predlog" ;)
kade kje odis be blueprayer-ce duso vo cetvrtok?
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |