|
Со него сум,ама не го сакам |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E trebalo, ama ne si znaelo.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф не не.... зошто да се повредуваш себеси на тој начин....љубовта не е за комшиите, ниту е ’’бидејќи е време, бидејќи така треба’’...туку дека ја чувствуваме...
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zosho ne go sakash...
Pa zosho si so nego... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ахх, најстрашното. Кога љубовта се претопува во едно другарско сакање? А знаев дека тоа не може да опстои тек така. Живо измачување Заврши се... и подобро е така и за двајцата у секој случај
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене ми се случи ова еднаш, најверојатно се случи од досада, или од она чувство кога сите твои другарки имаат дечковци, и кога ќе излезете некаде сите се парови а ти си непар и имаш улога на свеќа која свети во ( за другите ) романтичната ноЧ. И бидејќи се осеќаш како 13 прасе ја грабаш првата прилика што ќе ти се најде на патот иако нема никаква хемија, физика, или друг предмет што се јавил измеѓу вас.
И да, тоа е измачување, да бидеш со некого само заради тоа да И ТИ ИМАШ НЕКОЈ ПОКРАЈ ТЕБЕ. И кога веќе навистина дојде до тој степен да не му се јавувам кога ми ѕвони, да не му одговарам на пораки, ставив крај. И златно правило: подобро квалитетно сам отколку во неквалитетна врска. |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма цепај дури части т.е. се е на негова сметка ... отпосле батали |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Гаргамел
Група Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala Boga sto postojat budali i castat zenski taka covek moze da si najde barem cesna devojka ne pravev jas sirenje i mleko ne prodavav za da trosam pari na nekoi si razgaleni tatini mamini puflicki
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ne moze taka, taka ne e ubavo
|
|
vivi
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..A kako e ubavo....
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sso nego da si, oti go sakas...e taka
|
|
vivi
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A so nea si ..ako ...???
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako..oti ti si pa masko
|
|
vivi
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..A so tebe sum .......
|
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti me sakas...
|
|
vivi
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |