![]() |
|
Прв пат во Македонија-бугарска серија-Стаклен дом |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Август.2011 во 22:26 |
По куп шпански, португалски, турски, индиски,хрватски, српски (репризирани) з а прв пат во Македонија, на Канал 5, бугарска серија
![]() ![]() Стаклен домОд понеделник до петок во 19.50Оваа семејна драмска серија со открива кремот на бугарскиот јавен живот, зборува за поврзаноста со политиката и за лошите семејни односи. |
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Титлуван на Македонски?
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Даааа, инаку не би ја гледала/слушала пак Хајрие, баба Џеврија, Неџлата ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Ги гледав првите две епизоди репризно...
не го знев терминот ..... и ми се допадна она што го видов
за почеток .....
|
|
![]() |
|
Indurain ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
фала богу нешто добро да дадат......а не тоа партизанските филмови...козара, неретва, валтер го брани грујевиќ, десантот на ОНА и така натаму........
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Е така,филм како Неретва кој бил номиниран за Оскар и е најскап Европски филм на своето време го стави во ист кош со некое бугарско серииче.
Браво |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Nit ja gledam nit ce ja gledam...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
reuma ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Серијата ја гледам од 2 епизода многу подобра е од турските и индиските, правена е како да е америчка продукција, несум прочитала кој е продуцент, ама СУПЕР Е!
Знае ли некој колку епизоди трае? Се надевам дека се малку.А и темата е современа, глумците добро глумат, ама по се изгледа ќе има и секс сцени во следните епизоди. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Продуценти се Димитар Митовски и Димитар Гочев.
Моментално во Бугарија тече четврта сезона (32 серија).А колку епизоди има ,нема појма...
|
|
![]() |
|
Indurain ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
4 сезни по 10...и толку.......
|
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
A be Fiks, prosti im neli gledas deka ne znaat sto zborat ::::)))))) |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
кажи ми еден партизански филм..каде што партизаните се поразени....еден...........
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
na kanal 5...odi toa....
a lisjava kaj ke gi gledame?
|
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |