|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Солзата е најмалата капка.... од која најмногу се ...накиснува ...!
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Солзите се како бура: по нив човекот секогаш е посмирен"
- Турѓењев |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Солзите се за да ја прочистат душата кога ни е тешко....
кога сме тажни да ја избришат тагата....
кога не боли ... да ја откорнат болката ....
Кога сме среќни... да му дадат отсјај ... на копнежот во нас ......
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу се раскенкав во последно време, навистина поминувам низ многу тежок период. Некогаш наоѓам занимации за да потиснам затоа што и не сакам да се носам 24/7 со болката, но од друга страна па кога не можам да ги променам нештата сакам да правам барем јас нешто добро за себе. НЕкогаш ќе се исплачам, некогаш ќе се изнасмеам. Инаку сосема е во ред плачењето.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do prva ke mi potecat ocive od placenje... e znaci stvarno mrazam razdelbi
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм... покажува дека човек има особено изразити емоции. Јас почнувам и запирам со плачење во рок од 15. Не можам да плачам со саати, немам снага за толку, а немам причина па никош да не пуштам солза. Од мој аспект, плачењето не е слабост ниту нешто така слично. Колку фацки знам што немаат пуштено солза со години, па се големи серковци во суштина. Е сеа , клучно нешто е да има кој да ги брише ако не мојш сам
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најстрашно е кога светот се руши, а солзите стојат ко кнедла во грлото... притоа не можеш да дишеш. Вистинско внатрешно умирање. Деновиве се преродив. Светот е срушен, но впрегнувам нови сили да изградам нови ѕидини. Јас сакам да живеам и не сакам да ги чувам солзите за друг пат. Солзите ќе ми ја исчистат душата, ќе се разбудам утре и ќе се наполнам со позтивни вибрации...
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
? |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak tonam... phhh...
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isplachi se ., nekoi plachat i za bezvredni raboti
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka placam...edna od coveckite osoboni koi site gi poseduvame...i togas,toa e prolom na oblaci...od kaj mi tie solzi nikogas ne mi e jasno..i posle sum polesna za edno 3-4 kg
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега како би сакала да си се исплачам... а морам да излегувам за кратко време. Чаре? Да одложам? Но и средбата е исто така од голема важност.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби тоа болдираното ќе ти го промени денот и нема да плачш , а ќе најдеш љубовта што ја бараш секојдневно....
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
напротив... баш и тоа е дел од причината.. не одам на некоја сјајна средба.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |