|
Предизвик или не,денес да си Шмизла |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шмизла за мене претставува девојка која нема мозок но затоа има кеш и е дел од шемата. Значи нема поголемо разбирање и познавање за светот во кој живееме од трачеви, кој бил новиот дечко на Парис Хилтон, каде се облекува Викторија Бекам, која боја е во мода, кој кафиќ е во шема, и слични непотребни информации со кои за жал многу луѓе се бомбардирани секој ден преку магазини, весници и тв емисии.
Шмизла е типка која ќе ти испее дека и е Доста од луѓе кои мислат дека знаат се, и дека треба да ја остаат да живее, додека за вечер си ги облекува краткото ново фустанче и позира пред камерите кои претходно ги пцуела надевајќи се дека утредента во сите весници ќе има написи за бојата на нејзините бренд гаѓички кои се надева дека малку ѕиркаат низ краткото фустанче. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме бендисува постот на Пецок
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А претставник од спротивниот пол со исти или слични карактеристики на Шмизлите како би се нарекол?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дизелаш
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e dobar predlogot za dizelas....malku obajsnuva
|
|
vivi
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imashe eden tip po emisiive na tv nalickan ama dodushe so nekoj kg poveke ...ama on se deklarirashe vikashe nekako drugachie...a mene bash mi lichi na shmizla ....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shmizla...pogrden zbor za devojka...iako nekoi ili poveketo za zal ovoj zbor go svakaat ko kompliment
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шмизла кога има концерт вика :Добро вечеррррррр СкопИееееееее
Изменето од sanja-a - 31.Јануари.2012 во 10:52 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |