|
"Charmed" |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mie Fibi najslatka,samo ne ja biva mnogu vo glumenjeto
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само првата сезона од серијата ја признавам, другото е лук и вода... приказната за ништо не чини...
Друга работа е изгледот на глумците... |
|
|
|
sexyemma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo poslednava sezona Fibi se odnesuva kako malo bebe
|
|
|
|
sexyemma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se nadevam deka serijava ke prodolzi iako Aлиша касне и се однесува како размазена дива и онај Спелинг што умре
|
|
|
|
sexyemma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sexyemma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luge mene mi se sviga Phoebe ....interesna mi e....gi znam iminjata na site glumci
Holly Marie Combs - Pajper (Piper)
Alyssa Milano - Fibi (Phoebe)
Rose McGowan - Pejdz (Page)
Julian McMahon - Kol (Coll)
Brian Krause - Leo (Leo)
A sega pocna da mi se dopaga i Draw Fuller (kris-noviot belosvetec na volsebnickite) mmmm....bas e sladok...neka kaze nekoj ako saka sliki od nego....od site imam
A kolku sezoni ima? I koja sezona e ovaa? Bas sega cekam da zavrsi Kum pa da pocne volsebnicki
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima 8 sezoni kaj nas e vo tek 5 ta
|
|
sexyemma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
angelwings kaj nas e vo tek 6 sezona
Изменето од sexyemma - 16.Јули.2006 во 21:16 |
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti neli si u barbados ? e dobro de mala greska
|
|
sexyemma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa sum ama ima a1 tamu pa si gledam. :) Nema nisto loso vo toa
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamam rabota da ima loso tuku ti poveke uzivaj u toa ubavinite na barbados a pomalku gledaj gi volsebnickite i pokani me na gosti
|
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |