![]() |
|
Комшии |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас во зграда сум и луда куќа ја викам над мене живее тапанар (свири во една позната група) и коа ке му текне тропа и чоек да полуди а до мене исто се луди тој стално пуста гласна музика и тој коа ке му текне ама и зена му ја млатесе секој ден пијаница
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Комшии како комшии колку повеќе трачат толку повеке вредиш, значи има кого да го зборуваат
![]() ![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Maja, |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Thanks Lion:)
Ama tie mi se komshii jas pak si gi sakam ![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
jas nesakam mnogu komsii kako del od semejstvo....so komsii eden kulturen odnos,pocituvanje i tolku...
|
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Pred nekoj den taa edna nezdrava komsika koja ne ne podnasa mnogu (a edinstvena e vo maalo sto ne ne podnasa), sednala pozadi kaj nea vo dvor (bas kaj mene pod prozor sto se veli) gi sobrala site deca od maalo i se dere: sakam banaaaanaaa.... majka mi bese vo dvor i jas na prozor i mi vika: Daj ma od tamu edna banana za banana-men jas ni dva ni tri, pustanje najagresivniot rok sto mozev da go najdam...i posle pola saat ja snemaaaaa.....
POUKA: Ne diraj lava dok spava!!!
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
JA ZNAES "KOMSIJE CE DA ME BIJU ZBOG PREGLASNOG ROKEN ROLA SPOMINJU MI FAMILIJU TERAJU ME DOGJAVOLA...........PA SEA PAZI SE
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
mojata komshivka rodi since
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
neka i e zivo i zdravo i da vi se mnozat decinja u maalo
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
fala Delfin, i za glavce.
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
moite, shto se pod mene, se LUDI,mislam bukvalno,........polovina vo bardovci se!,..................................................................sigurno se prashuvate da ne vlijaele i na mene,.......heheheheh!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Ovie od mojava zgrada ne gi znam ama od sprotivnata,nema so ne znam
![]() ![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
I TIE OD NIVNATA ZGRADA NE ZNAAT NIKOGO ALI OD TVOJATA SE ZNAAT PA SEA TI VIDI SO PRAIS.
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |