![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 290291292293294 890> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк...ајт
![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сдк... кај сте бре луѓе... од 5 пак треба да заминам да работам... ама на друго место... Сега кога ме има вас ве немаа... МИ ФАЛИТЕ БЕ ФОРУМЏИИ....
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк..ми беше жал за поплавените Прилепчани
![]() |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
SDK...Leka nok....i ubav odmor ..koj zaminuva utre
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk po Eventualno odamna ne sum se custvuvala
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сдк... тапи плутени, пивски шишиња, морски камили и слични домашни животни...
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sdk....malku e docna
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk natamu navamu se pribrav
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
sdk...Dobra vecer
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk i tebe dobra da ti bide
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
sdk...Aj vivi eden baknez za Marko ...na moja smetka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sdk...epten deka me zamoli laki...inaku ne
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
SDK...Se u granici na vozmoznoto ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 290291292293294 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |