|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 285286287288289 890> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...Срценца они убави арнички ли сте ми
Изменето од mrzla - 30.Јули.2011 во 21:53 |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...мразам кога некој ми го оправа животот
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-Живеењето е уметност која секој треба да ја научи,но ретко кој може да ја предава
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Ни Жан Митрев не може да го оправи форумов
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-не е дека неможат да го оправат форумов.Едноставно не сакат.Го чекат сам да згасне и тоа е.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како А1 ли.. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk-А1 ја затворија ради криминалците Бранко и Велија.Они двајцата крадоа,крадоа,крадоа од Македонија преку оваа телевизија и накрај кога видоа дека веќе неможе да се краде ја оставија на произволот на судбата.
Додека со Идивиди работава е ,ќе на Перун не му се замара со овој форум.На него му есеедно дали некој куцка или не ,важно дека Т-мобајл му функционира.Од таму он си зема добри парички.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk mnogu ubavo kaza premierot...
KOLKU POVEKE TI GO NEGIRAT POSTOENJETO..TOLKU POVEKE TI GI BUDAT CUSTVATA ZA LJUBOV KON SVOJATA ZEMJA I SVOJOT NAROD.... tocno....... |
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... тапа е
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk koleske nije tacno
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...мож... ја оти гледам криво па затоа
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... toa od pirsinzite, nateznale na edna strana pa gledas krivo...
|
|
Incredible Blue
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...нема врска
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ona go gledase Aco Dzambazov
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 285286287288289 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |