|
FeaR |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pesnava kako jas da sum ja pisel... se razbirame neli nisam kao on!
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Utrovo sreken se probudiv
i se osekav ko cel svet da e moj osekav euforija osekav ubava idnina i se bese slatko se dodeka ti ne mi se javi i mi rece podgotvi se ke stanes tatko uuuuuuuat |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna tajna
zasekogas jas ke krijam iako ne mi dava mirno da spijam a taman pomisliv deka zasluzi da ti kazam ti kako da znaese i za inat me demantirase i napravi taa da zavrsi nekade dlaboko vo mene i zasekogas da ostane skriena od tebe |
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
5 минути слатко цел живот татко |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke dojde den..stihovive vo pesni ke se peat
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahah do kade moze fantazijata na lugeto da otide sepak vivi
|
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke me nema
nemoj da mislis deka druga me zela nemoj da mislis deka ljubovta ti ja zela bidi hrabra javi se i pred mene pojavi se gusnime baknime i na se ke zaboravime |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sto napraviv
ti unisti se sto zasakav toa ti go zamrazi nemozam poveke da se boram zivotot mi go napravi nokna mora nema da pagam poveke na taa tvoja fora rastazeno lice i 2-3 solzi koi nevino me molat |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov iskrena
retko koj dobiva od licnosta koja posakuva kako od celicen stit taa od nas se odbiva i so pogresni licnosti vremeto go gubime zatoa koga ke ja dobies od onaa licnost sto posakuvas zgrabi ja neguvaj ja cuvaj ja |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa koja si ti
da mi sudis koga otide tugi usni da ljubis kazi mi oseti li vina ili ko prolazna kriza se ti mina misleejki deka te ceka ubava idnina bez da pomislis koj ti e sudbina |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se ti dadov
sega veke nisto nemam daj odi si sakam pak da ziveaam sakam druga da ljubam nemozam nervi poveke jas da gubam i za site greski da ti trubam |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
xaxa zalis a
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bilo pominalo nema zalenje
|
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova leto
stvarno ke go pamtam od tolku mnogu spomeni mozam kniga da istampam svetot so niv da go pokrijam i moze nekogas za moite spomeni mili se ke vi razotkrijam |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |