|
Dream Theater |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |||
halfelfpaladin
Нов член Регистриран: 19.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa progressive metal, najchesto tie pesni traat poveke od regularnite. |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немаат осет кога да прекинат песна. Типични прогери, ајмо мало у стереотипе.
Иначе, начукал по некоја бројка блиску до 50... Инаку, конкретно за Петручи, еден од најдобрите гитаристи според мене, само некад во втор план ги става емоциите при свирењето и е фокусиран на брзината и слично. Посебно настапот со Пинк Флојд, и солото од Конфортабли намб... одвратно, безчувствително трзање на жиците, колку да се отсвири како што треба. |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е тоа душо ти се вика комерцијала - колку да си ја исполни нормата... а тоа “трзањето“ по жици - чист позерај... па денес има безброј будали што свират подобро од сите позерски гитаристи и подобри се од нив само поради една причина - само затоа што не се замараат да бидат славни и да “позираат“... музиката или ја има внатре во тебе или ништо... а за позераи има колку сакаш... |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај ду6и4ка не какај, че те пукам со митољез.
Шала на страна, дедо Ајнштајн кажа: се е релативно. Епа така... Аs I am |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |