|
FeaR |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posakav da te baknam
za posleden pat posakav da te gusnam silno kako nekogas no ne se osmeliv se osetiv gordeliv hrabro glava krenav i dlaboko vo ocite tvoi poglednav nasmevka na liceto mi se pojavi iako vo dusata milion pricini imav za da zaplacam... no sega vaka koga bez srce razmisluvam svakam i znam deka niedna solza ne bi vredela i bi bila zaludna koga bi bila prolena za tebe |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neso mozokot mi e busy...ama ke probam neso da pisam...
Vrati mi gi boze ocite so boja na lavanda zasto utre ke vrne te molam boze vrati gi zasto utre dozdot ke gi ispere te molam nedozvoluvaj zasto slep ke bidam bez tie oci dve |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti bese mojot son
Ti bese mojata iluzija ti bese mojata realnost ti bese mojata vistina i sakam samo da znaes deka poslem tebe... nema poslem tebe |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ziveam zivot na ivica
lesno se krsam nema veke za kogo da se zadrzam ali zatoa uste pobrzo nauciv da se sostavam i minatoto zad sebe da go ostavam ali sepak samo edna od proslosta zivee i vo segasnosta moja na takov zivot naviknav drugi da zaveduvam iako za nea jas seuste bolueduvam |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sinoka te soniv
ah makar na son da te dobiv no ti i tamu me odbi pa zasto morase vo sonot nemir da mi storis zarem neprimeti kolku mnogu se raduvav sto si tuka kraj mene kolku mnogu nasmean bev se do onoj moment... |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve edno info za moite verni citateli ...
100 post vo temava ke bide nesto najubavoto sto nekogas sum go pisal osobeno drag mi e momentot i licnosta za koja e napisan... |
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poslem site nemiri
mi donese ubavi denovi ubavino moja sonot koj go sonuvav vo zivot go pretvori i znaj se ke napravam zivotot tvoj da bide kako onie od bajkite... |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaljuben i izluden
sum po tebe otkacen i odmeren vo isto vreme so tvojata harizma ti se naokolu zaveduvas neli primetuvas tvojot pogled me ubiva mene i zdivot mi go odzema vo isto vreme |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka gi pominuvas nokite
vo tugi pregratki budalata jas seuste mislam na nas iako dobro znam kako stojat rabotite iako znam deka zaludno gubam vreme sepak seuste znam ponekogas da odvojam vreme i da pomislam na tebe |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poglednime pravo vo ocite
i kazi mi na mene kazi mi gledas li vistina vo ocive moi gledas li deka bi go dal zivotot za tebe samo da bides kraj mene i znaj nema nisto na svetov da me sopre da bidam jas so tebe i da gi delam nokite pominati pod zvezdite |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srceto mi vika da
iskustvoto ne koe da go izberam od ovie dve zasto nema nekoja sredina ke uspeam li da ja resam ovaa dilema moze bog nekoj znak ke mi dade za da ne pogresam kako pred mesec dena |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seti se zlato
sto napravi seti se sto velese i pomisli dali vredese iskreno se nadevam deka ispadna kako sto ti planirase se nadevam toa sto go napravi ne ispadna zaludno i nepromisleno |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoi misli vo glavata
jas si imam i posakuvam kako vo starite vreminja da bidam kade se tie kade si ti srce kade se denovite koga se sakavme kade se denovite koga se ljubevme kade e tvoeto srekno lice kade li ste... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |