![]() |
|
Среќата e... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 55> |
Автор | |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Среќата е како сенка. Колку повеќе трчаш по неа, толку таа ќе бега од тебе. Застани, не бркај ја и таа ќе дојде.
А, само улав човек трча по својата сенка. (В. Андоновски) |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13971 |
se prifaka dokolku koleshkite se onaka ., hh,,,,mmmmm
![]() soprugata da e umna i poslushna ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Се прифаќа
среќата е уживањето на работното место
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Dusevna i fizicka blagosostojba??? ![]() ![]() Изменето од Blue Scarlet - 04.Август.2011 во 10:10 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13971 |
razumno nadopolnuvanje
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
и во желбата да ја бараш ја има
![]() |
|
![]() |
|
srekata se naogja na dve mesta., vo tikvata narechena glavamozok i desette prsti., potturnati so neshto od dushata izniknato dobrinata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Среќата и јас 15 различни поими
![]() ![]() Баш си пробав со нешто ... и излезе дека ја немам ![]() Ама пак ја сум си среќен ![]() ![]() Изменето од Santijago - 03.Август.2011 во 22:10 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Keti_1 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 15 |
sreka e sto toj neslucajno ne veruva vo slucajnosta na ovoj moment
![]() Изменето од Keti_1 - 14.Јули.2011 во 14:29 |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
zar veruvash deka moze nekoj da kobi...neli sami sme kreatorite
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
pu pu aj ne kobi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
a nesrekata ja delkas
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
i srekata ne e ko shto bila nekogash ., denes i na nae si sam svoj kovach
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Keti_1 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 15 |
srekata ili ja imas ili ja nemas,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |