|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 245246247248249 890> |
Автор | |
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова е нешто друго наздравје и позз |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... нешто ко да е топло
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-уште малку и излегуваам да си купам пиво да се разладам
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...навака донеси и по еден Смирноф Ајс... да г'тнеме
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-тоа ти се вика ценител на добриот пијалок
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-во петак или сабота морам да си го решам проблемот колку и да знам дека ништо нема да добијам
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk - ќе дремнам еден саат-два и ноќта е пред мене
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk se premoriv
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...уште утре...
|
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk eve ti sanjus neso za relaksiranje
|
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...слабата точка моја... мерси боку
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk posakuvam da sum eminem
|
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...нејќеш... нема жив да останеш...
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 245246247248249 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |