|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 244245246247248 890> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-одговори ми на прашањето бе ако си во Софија ајде да одаме да пиеме.Ако не си чекај месец ипол жена ми да се породи за да можам да дојдам во Скопје да се направиме даска Изменето од емил - 13.Јули.2011 во 15:26 |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пред една недела бев Софија а сега од понеделник - на кај Солун и све остало... ќе ти се јавам кога ќе бидам Софија не се секирај ќе пиеме Столично тъмно за инает на душманите и враговете Изменето од Tetratka - 13.Јули.2011 во 15:29 |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-е тоа е веќе збор ајде те чекам да ми пишеш
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк - договорено
|
||
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe vaka nesho poubo mi lichi |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк богами личи.....и јас ќе земам едно
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк - не е работата дали личи (ја по лично не се палам), а дали е ВКУСНО
|
||
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк - остај тоа па и стара е и гадна
|
||
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lichi ...lichi.... lichni ke da i se abe od losh agol ja slikal fotografot
Изменето од pajser - 13.Јули.2011 во 15:44 |
||
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
личат чашите тетратчеее кај ти бега умот тебе одма...и ти и пајсер ало |
||
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас мислам на пивото дали е вкусно, а таа старата не ме интересира
|
||
|
||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke cicneme malku a zsh i ne poeke., od pivoto de ., pa vkusni ., nevkusni so pivoto vo glava ., ich ne e vazhno kakvi se
|
||
|
||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk ., e sega e dosta mora da se ojt., na zdravje komu pivo komu cicki....auuuuuuuu bezobrazluk.,
|
||
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај наздравје нека ни е..
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 244245246247248 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |