|
Среќата e... |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 55> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi rekla od glavata....
|
|
vivi
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13946 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ama od opa6kata se chisti., taka da serekata e ., dali cha6ata e polna ili prazna a taa e dopola polna.,
zamislena receptite da fi prefrli kaj emil vo prehra., tuka se filozofira., a jbg ., i prepoln stomak za nekogo e sreka |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Богатството, успехот и кариерата не` не спасуваат од депресии и неврози. Еден мудар човек рекол „ Не ви пожелувам ни богатство, ни слава, ни успех, дури ни здравје, но само МИР ДУШЕВЕН. Тоа е најважното. Ако имате мир – ќе бидете среќни.“
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13946 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chovekot e sam svoj kovach na srekata ., samo zavisi shto materijal ke treba da kove
|
|
|
|
Keti_1
Нов член Регистриран: 14.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekata ili ja imas ili ja nemas,
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i srekata ne e ko shto bila nekogash ., denes i na nae si sam svoj kovach
|
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a nesrekata ja delkas
|
|
vivi
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pu pu aj ne kobi., nema nesreka., vo torba ja frlash vo reka i voda daja odnesit prokletija
|
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zar veruvash deka moze nekoj da kobi...neli sami sme kreatorite
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Keti_1
Нов член Регистриран: 14.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sreka e sto toj neslucajno ne veruva vo slucajnosta na ovoj moment
Изменето од Keti_1 - 14.Јули.2011 во 14:29 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќата и јас 15 различни поими
Баш си пробав со нешто ... и излезе дека ја немам Ама пак ја сум си среќен Шо неам среќа Изменето од Santijago - 03.Август.2011 во 22:10 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekata se naogja na dve mesta., vo tikvata narechena glavamozok i desette prsti., potturnati so neshto od dushata izniknato dobrinata
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и во желбата да ја бараш ја има
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razumno nadopolnuvanje se prifaka
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |