|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 206207208209210 959> |
Автор | |
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakana
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
белег
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama pak ke sum tazna...samo moze utre ke mi se razvedri
|
|
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I JAS NE SUM BAS RASPOLOZENA, NE SUM TAZNA AMA NESTO SE SLUCUVA............
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utrovo si se osekam sosem normalno i fino , kafeto cigarata i kiselu vodu i se e isto kao sekogas |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлично расположена
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes mi se razvedri...super sum ke si piam kafence sega so edni mili,najmili
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoze covek da ne e raspoloZen vo vashe drushtvo
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto se slucuvaeve ke te gushnam silno,silno |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se cuvstvuvam denes nekako gladno
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okeeeeeeeeeeeeeej
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
bizzar
Нов член Регистриран: 13.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DENES NE SUM BAS NESTO RASPOLOZEN E PA BAS ZATOA IMAM LUGE KOI OBOZAVAAT DA ME RASPOLOZUVAAT. TOA SE MOITE PRIJATELI
|
|
Внеси реплика | страница <1 206207208209210 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |