![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 74> |
Автор | |
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Еее, старееме, старееме секој ден по малку... Ај душециве и перниците... Ама чекај кога ќе дојде време за вијагра... Оф, оф... ![]() ![]() ![]() Изменето од Julija - 10.Јули.2006 во 21:44 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Skopska cuca ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
"Srodna dusa"
Da ima srodni dusi no od moeto zivotno skustvo edno primetiv i mozam da go ptvrdam so sigurnost deka gi ima no tie se zaedno,kumunicuraat no ne se zapoznaeni deka se srodni dusi,odkako ednata ke se odaleci,zamine ili pak ja snema togas ostanata praznina pokazuva dekaa toa bilo srodnata dusa,no redki se slucaevite da se spojat pak i da bidat kako edna i poradi toa lutaat m,nogu dusi vo potraga ne na nova tuku na neznajno izgubenata srodna dusa. |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Zalno no vistinito. Posle nekoj ke kaze deka ja sum bila skeptik..
|
|
![]() |
|
FESTER ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Абе сродна душа неможе да се најде. Кога и да е едниот мора повеќе да придонесува во врската!!!
|
|
Летањето е добра работа, ама не се знае каде ќе слеташ!?!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Сродна душа не е партнер како „обична“ врска, па еден да се жртвува секогаш... Сродност е двајцата како едно да функционираат беспрекорно со взаемно разбирање и неподценување.. Сродна душа може да се најде ако знаете што барате...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
jas samo bi se nadovrzala....ne treba da sme pregolemi idealisti, treba malku kombinirajne i na realizam bidejki nema nisto sovrseno vo prirodata |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
pomegu mene i mojot revolver nema nisto posrodno
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
FESTER ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Абе понекогаш се наоѓа некој не идеален но сепак сличен и со исти интереси!!! |
|
Летањето е добра работа, ама не се знае каде ќе слеташ!?!
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
bratce so pistol imas so marka ti e? |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
a be corporal corporal my little brother , ne e toa poentata na muabetot
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
gvardijan_25695 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
mnogu e tesko da se najde srodna grupa 0 pozitiv i se e mozno
|
|
![]() |
|
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Srodna dusha spored mene ne postoi vo celost............. Nishto srodno denes vo ovoj izvitoperen svet ne mozhe da se najde..............
Sepak, najdobra srodna dusha bi bila taa, so koja imate mnogu malku zaednichki neshta............. Toa e sekogash taka, inaku za shto bi zhiveele, ako ni e monotonija od ednakvosti vo ljubovta????
![]() |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Тотално погрешна дефиниција за сродност имате дечки..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
abe bratce jas znam so ti e poenata ama pustio izgoren sum po ogneni orizja i takvi raboti i zato rekov da ne imas stvarno... ![]() Изменето од Corporal^^ - 31.Јули.2006 во 21:41 |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |