IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 74>
Автор
Порака
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 20:47

Еее, старееме, старееме секој ден по малку... Ај душециве и перниците... Ама чекај кога ќе дојде време за вијагра... Оф, оф...

Изменето од Julija - 10.Јули.2006 во 21:44
Кон врв
Skopska cuca Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Јули.2006
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skopska cuca Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2006 во 18:40
"Srodna dusa"
Da ima srodni dusi no od moeto zivotno skustvo edno primetiv i mozam da go ptvrdam so sigurnost deka gi ima no tie se zaedno,kumunicuraat no ne se zapoznaeni deka se srodni dusi,odkako ednata ke se odaleci,zamine ili pak ja snema togas  ostanata praznina pokazuva dekaa toa bilo srodnata dusa,no redki se slucaevite da se spojat pak i da bidat kako edna i poradi toa lutaat m,nogu dusi vo potraga ne na nova tuku na neznajno izgubenata srodna dusa.
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2006 во 13:31
Originally posted by Skopska cuca Skopska cuca напиша:

no ne se zapoznaeni deka se srodni dusi,odkako ednata ke se odaleci,zamine ili pak ja snema togas  ostanata praznina pokazuva dekaa toa bilo srodnata dusa,no redki se slucaevite da se spojat pak i da bidat kako edna i poradi toa lutaat

Zalno no vistinito. Posle nekoj ke kaze deka ja sum bila skeptik..
Кон врв
FESTER Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FESTER Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2006 во 02:30
Абе сродна душа неможе да се најде. Кога и да е едниот мора повеќе да придонесува во врската!!!
Летањето е добра работа, ама не се знае каде ќе слеташ!?!
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2006 во 08:28
Сродна душа не е партнер како „обична“ врска, па еден да се жртвува секогаш... Сродност е двајцата како едно да функционираат беспрекорно со взаемно разбирање и неподценување.. Сродна душа може да се најде ако знаете што барате...
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2006 во 09:19

jas samo bi se nadovrzala....ne treba da sme pregolemi idealisti, treba malku kombinirajne i na realizam bidejki nema nisto sovrseno vo prirodata

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2006 во 19:49
pomegu mene  i mojot revolver nema nisto posrodno
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
FESTER Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FESTER Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2006 во 23:49

Абе понекогаш се наоѓа некој не идеален но сепак сличен и со исти интереси!!!

Летањето е добра работа, ама не се знае каде ќе слеташ!?!
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2006 во 01:38

Originally posted by hektor hektor напиша:

pomegu mene  i mojot revolver nema nisto posrodno

bratce so pistol imas so marka ti e?
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2006 во 22:15
a be corporal corporal my little brother , ne e toa poentata na muabetot
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
gvardijan_25695 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Јули.2006
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gvardijan_25695 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 13:56
mnogu e tesko da se najde srodna grupa 0 pozitiv i se e mozno
Кон врв
Kroki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2006
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kroki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 01:09
Srodna dusha spored mene ne postoi vo celost............. Nishto srodno denes vo ovoj izvitoperen svet ne mozhe da se najde..............
Sepak, najdobra srodna dusha bi bila taa, so koja imate mnogu malku zaednichki neshta............. Toa e sekogash taka, inaku za shto bi zhiveele, ako ni e monotonija od ednakvosti vo ljubovta????
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 08:30
Тотално погрешна дефиниција за сродност имате дечки..
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 21:35

Originally posted by hektor hektor напиша:

a be corporal corporal my little brother , ne e toa poentata na muabetot

abe bratce jas znam so ti e poenata ama pustio izgoren sum po ogneni orizja i takvi raboti i zato rekov da ne imas stvarno...

Изменето од Corporal^^ - 31.Јули.2006 во 21:41
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.