|
FeaR |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozzzzz drugarce i prodolzi.............cekame novi stihovi |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneska najgolem poooooooooooooooozic i za tebe
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I poslem tolku vreme
jas pak vo sebe si razmisluvam za tebe a stom padne nok i dojde vreme jas da zaspijam i oci stom zatvoram tvojot lik pred mene mi se pojavuva i taka slatko me izmacuva i progonuva... I poslem tolku vreme jas pominuvam bezbroj nespieni noki radi tebe |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si odam jas od tebe
nesakam da ti odzemam vreme prosti sto ne uspeav da te zasakam tebe znaj druga zivee vo mene bidi mi dobra nasmeana i fina jas ke se molam za tebe sekoja nok mila... |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neli bese ova prethodno
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da bese ama pa sto ako... nekogas koga sakam da gi kazam ovie zborovi na nekoja licnost sto sakam a nemozam zaso srce ne mi dava si gi zapisuvam tuka za da si olesnam i ne mi se site stihovi pisani za nekoja licnost tuku onaka skucajno ke mi tekne ponekogas i gi zapisuvam ali pa zatoa posledniov stih e momentalno ona sto go osekam vistinski
|
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne go sonuvaj zivotot zivej go sonot pravi si se po svoe bez da mislis na minatoto tvoe i na idninata koja te ceka... Ona za koe mectaese i nemase hrabrost da go napravis sega ostvari go toa pomini gi barierite bez da razmislis na posledicite pa ne ka kazat "ej poleka gresis" ti na toa kazi im "ej znam ali jas ucam od greskite" |
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само да проверам тајминг
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaboraven ke sum jas
zaboravena ke si i ti se sto bilo ke se izbrise sekoja nadez ke iscezne no samo bog ke zapamti sto sme imale, toj ne sozdade ljubov, verba i se ni dade samo srekata ni ja odzede |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ооооооооооо уште еден поет
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da eve vise mesec dena angja za ubava vecer
|
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste te ima
vo sekoj moj stih samo te nema vo ocite na mojot nov lik uste te ima vo sekoj moj zdiv daleku nekade vo srceto od site te skriv uste se prasuvam zosto e kraj i zosto seosema sam me ostavi... |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaljuben e
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaa ne bas...bev inace zaljuben vivi vo proleta 2011
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |