|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 6667686970 100> |
Автор | ||
jasg
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
grujo e za mene nikoj i nisto... moze go izbrale za premier no nitu go pocituvam ..nitu pak go priznavam za premier...
toj ne e spored mene dostoen da bide premier na ovaa drzava !!! |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa ,...samo tuka i moze da bide toa!....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
CICAMACA
Група Регистриран: 18.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е, навистина е така! Се ни направи за време на неговото владеење......инаку бевме како во некое африканско село. А се чудам каде и како тој во нашата држава изучил такви школи и станал магистар, ако пред да дојде на власт немаше училишта, сали, игралишта, патишта,улици , станови, споменици ,паркови.........водоводи, канализации,......., излегува и дека немало и народ. Ех, да не беше тој каде ке бевме до сега? Е со тој манифестот кога ќе распалат сега......како во 18 век, белки НАЦЕЛО ќе не закопаат, да не може да се повратиме никогаш и тогаш во рајот ЌЕ БИДЕМЕ СРЕЌНИ ЗА НАВЕК!АМИН! и ружа за него! |
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЦицаМаца?
Изменето од DameMak - 07.Јули.2011 во 12:34 |
||
CICAMACA
Група Регистриран: 18.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro e dovolno ve ima i partija da formirate ., brzo ne gubete vreme., ., inaku mislite ke vi se izluftiraat.,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така да, со среќа, продолжете да се дивите на општински и минорни проекти кога станува збор за влада, висок политички орган на целовкупнјата држава |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако ме прашаш мене - не треба да има ни држава... за ова да биде Држава - возот одамна замина... па па .... ту ту... ту тууууттттт... ти титиии.....ѕт.т.т.тт |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Целосно се согласувам, добра поента |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
navistina ne sfakam od shto e ovaa euforija ...demek lelee kolku napravil....i prvo ke naglasam deka ne sum oboena so drugata boja.....(i dvete boi iako se plava i crvena ...ni ja oboija dushata bar na groto od nas sivo -crna) da ne ima zabuni....da ne dolzam....vo red e da se pravat uchilishta..igralishta..i sali.....bazeni....itn..ne e vo red da se pravat neshta bez red .....igralishte ...da se otkornat eden kup retki drvca.... a uchilishteto shto e vo blizina da nema ni fisklulturna sala.....kompjuteri....decata se se poveke nasilni nasekade....ne gi spasuvame ako im dademe i kompjuter pred niv....plaza....aham da turisti sega ke doagaat od cel svet ke se slikaat so bikot prvo.... pa so smizlata obavezno.... so nashiot aleksandar obavezno....i nakraj ke sednat na ubavata ni plaza so prekrasen miris od nashata prekrasna chista reka....uhste samo vo turnejata da moraat da pratat edno shishe so poraka i molba do grcija ....kolku ubavo e se kaj nas vo makedonija i da ne ni stavaat sopki zs ovoj chovek epten se trudi..
.ma u stvari ...se iznapishav za dzabe..... |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Газела јас сум обоен со црвена - но вистинска црвена - не како на овие што избледува па стана како од комунална хигиена...
И затоа што сум од вистинската црвена боја - затоа кажувам НЕ на Грујо и компанија - не ми требаат избледени излитаени фигури и форми украсени со кич патриотизам и не ми треба “по свадба тапани“ |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
ednorog
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dodeka pametnite pishuvaat tuka koj e gruevski...gruevski raboti toa sto nekoj pred nego nesrabotil ili mozebi nesakal.
paaa ..i alekso makedonski bil egeec taka li???? |
||
zivotot e ubav ako umees da go ziveesh
|
||
ednorog
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tetratka??? bi te prashal samo imash li Kubura i zs ja cuvash? e sea..dodeka Ti ja cuvash nekoj ne... taka ti e toa..ti na pr. chuvash svoeto no toa sto e tvoe za nekoj e tugo i slatko alovo crveno privlecno...bil crven
|
||
zivotot e ubav ako umees da go ziveesh
|
||
Внеси реплика | страница <1 6667686970 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |