|
Оставка на Бранко Црвенковски? |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оставка на Бране?Нема шанси. Ете и доказ :Црвенковски ќе биде реизбран за лидер на СДСМ
тоа ме тера да мислам или СДСМ немат друга алтернатива или го сакат многу Бранко.Сепак здравиот разум ми збори дека е првото
|
|
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехе - па дури е јавна политичка личност ќе го адресираме и дискутираме. Секоја јавна личност треба да е предмет на адресирање и дискутирање. А јас му се навратив на нашиот транзициски гробар БЦ во оваа тема, заради тоа што во овие времиња е потребно СИЛНО ПЛАШИЛО (политичко, да нема недоразбирања), за власта да не не за*бе со референдумско прашање за името со некаква придавка или додавка. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само што ич не е смешно.
СДСМ веќе воопшто не е партија во вистински смисол на зборот. Андреј Петров, јасно кажа дека "се бореле против државата". На јаднициве како Петров толку им сече па не ја идентификуваат државата со народот туку со лична власт. Некој мора да им дообјасни на овие од СДСМ дека НАРОДОТ ја прави државата, а не власта. Како што излгеда, рошавиот уште долго време ќе ја држи државата во заложништво. Ако не се свести членството на СДСМ, тешко нас. Изменето од Persej7 - 05.Јули.2011 во 06:37 |
|
jasg
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
velis narodot ja pravi drzavata a ne vlasta ? dali si siguren? vidi ovie na celo so grujo kakva ni ja napravija drzavata ... totalen haos..golgovi ..nevrabotenost... i vidi za sto se se soglasija so siptarite -bivssite teroristi ..samo za ostanat kolku e sto e mozno podolgo na vlast !!! NE GO SAKAM GRUJO!!! neka si odi i dojde nekoj sposoben !! |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
народот е дел од елементите кои ја сочинуваат државата, но народот никогаш сам не правел држава, државата ја правеле нејзините лидери и не знам како може некој кој воопшто не учествува во промените во политиката и економијата на државата да ја држи во заложништо??? Бранко нема апсолутно никаква улога во водењето на државава за да и влијае некако, може само да влијае на јавното мислење, кое кај нас, колку што е досега докажано, воопшто не се почлитува и вреднува си помешал некои лончиња околу заложништвово изгледа... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како не е смешно Па Црвенковски е опозиција! Кое влијание може да го има освен да биде будилник за власта, односно да ја тера да работи за интересите на народот. Опозицијата во сите земји ја има токму таквата улога- да ја држи владата будна и да не забегува. Ако власта работи правилно во добиениот мандат нема од што да се плаши, најмалку од Црвенковски. |
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |