![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 174175176177178 280> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
01.07 2011г. (петок) Променливо облачно и нестабилно време на места со дожд и грмежи. Локално врнежите ќе имаат пороен карактер. Ќе дува слаб до умерен, а повремено засилен северозападен ветер. УХМР Македонија ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
a da dodadea deka na visokite vrvovi po planinjeno i ke zasnezhi
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
kaj se motate navakvo vreme
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ke smrznam
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
дефинитивно ми треба пирс на веѓа и малце друга фризураа... ма бејби... редно е изглеа да сменам и јас...
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
зошто настинав...и како да оздравам за кратко време
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сезона на свадби било
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
deka ke pobedi pesnava na suncane skale godinava
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
zoshto si me majko rodila ........itn
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
za da me sretnes
![]() ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
vo moite sonishta sekogash ima mesto za tebe.,
vikam so celo grlo ., no glas nema., ko senka pominuvash pokrajmene., a jas te doprev............. ajde kaj zabegav ., aj neise mozhe i ovoa da pomine ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
od tolku mnogu misli ne mozham niedna da izdvojam/wow/
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 174175176177178 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |