|
Како да му кажете дека сте бремена? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDNOSTAVNO:
-ME SAKAS?
-da
_E TOGAS SUPER,KE SI IMAME DETENCE
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne mu kazav...toj mi kaza..
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да не му кажеш за кратко време сам ке видит , аптен ако не е ќор ама и ќор да е ке осетит!
|
|
car's freack
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova dobro go kaza......neznam sto ti e smesno za zal ima i takvi kucki Изменето од RUSHKA - 20.Април.2008 во 09:03 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi go odbrala ovoj nacin da mu kazam |
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да му кажам...хммм...
Вака некако Јас... Мило...смеам да креирам уште еден ник на форум? Тој... Мило бре, не смееш да имаш дупли ник на форум, дај не се зезај сеа и ти. Јас... Кој ти рече дека ќе биде дупли? Тој... Па кој ќе пишува? Јас... Епа татичко спреми се штркот ни донесе нешто... Тој... Ааааа...сериозна си Јас... Го вадам тестот за бременост заврзан со лента околу еден плишам штрк .... Трк сеа направи уште еден ник junior И така ... да не си помисли некој дека сум бремена Напишано е само онака..во доцниве часови кога немам што да правам, прилично инспирирана сум...а и да ја размрдам старава тема Изменето од BellaGrandma - 03.Јули.2011 во 05:38 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
pillot
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
babo mori inspiracija li e zelba li e kapetan nik mali
|
|
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај ќе биде
P.S... најпаметно е тука прво да пишам, па од тука да дознае Изменето од BellaGrandma - 21.Мај.2012 во 23:32 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Radmila Rada
Нов член Регистриран: 12.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А со патокази и стрелки...како барање на БОГАТСТВО???
Оди до масата, отвори ја вратата,навади ги цвеќињата хахахахаааа..... и оп- МЕШЕТО !!!! ??????? |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |