|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 96979899100 200> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ми се верува дека Груевски го искористи и случајот со смртта на момчето за да плука по опозицијата, навистина срамота, најпрво две реченици за тоа колку му било жал, потоа цел муабет за Бранко и СДСМ
срамота... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро утро , конечно се разбуди од сон за да дојдеш до ова мислење ? Добредојде во друштвото од втор ред. |
||
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo da se osvestite koj vi go stori toa 90-tit i se ke si legne na svoe mesto
a i 01 nemashe da pomine bez taa vlada na nacionalen sps e sea kolku ne spasija tolku gospod zdravje da im dade |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СРАМОТА за ТЕБЕ..како (и) овде ЛАЖЕШ Кој го тоа (за)почна..и на чива несреќа...и зашто! Да те подсетам..или си знаеш самиот..? |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрено ко неопределен...Јас си знам со какви маки успеав да завршам средно ради оној Бранко,а за понатаму згрешив и што помислив...И уште повеќе сега ради овој Грујо црнчам за сметки и бензин...Политикава ко подфорум ќе си ја зајдам понатака оти само горе наведениот емотикон ја опишува ситуацијата за сенсот на дискусиите овде...И после во вицовите имало вистина е текнувајќи ми на овој подолу и те како има
Имено:Сите казани во пеколот биле задолжени со по еден ѓаол,за да ги притиска надолу грешниците кои сакале да излезат.Поминувала Сатаната во проверка како ѓаолите си ја вршат работата и све во ред,арно ама на последниот казан ѓаолот испрчен со ногите угоре само му подигнал рака и не мрднал.Сатаната налутен му рекол абе копук,абе оти ти не потиснуваш удолу што на ноги си се испрчил скала да не им праиш да бегаат...Шефе бре ти знаеш ко најзаслужен тука ме стаи Македонциве сами удолу се влечат |
||
op12eh
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ги блокира реформите
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...распоредува бронзени војници по Плоштадот!
еден ден кога ќе се испотепаат меѓу себе..кај ли ќе ни е крајот. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Astrid
Сениор Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Почесно трето место и бронзен медал. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i shto sega?
...na sekoj kruzen tek ke ''posadite'' i po nekooj glupav spomenik,a....abdali vladini'!? ... ili koj vekje e ''kompetenten'' za niv ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знам како ми викаш дека лажам, не зборам на памет тука, ставот ми е заснован на видео материјал и тоа од Сител, и тоа во моментот кога случајот се изнесе во јавност, пред да се внесе партиска политика во целата врска и се работи за првата изјава на премиерот во врска со случајот, што е сосема недолично |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ovie dvajca ili imaat voshki, ili pak toa im e nekoj taen znak???? |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На новинарите и другите вработени во овие весници денеска им било соопштено дека весниците згаснуваат и дека во наредниот месец ќе бидат на колективен одмор, а потоа ако не се најде купувач фирмата ќе оди во стечај......
Кај и да е , за некој ден ќе го снема и Утрински весник....па така уживајте во целосната вмроизација на македонскиот медиумски простор...
Сега ќе останат само Латас, Мисленко, Јанко и Мирка....бидејќи само тие му го дигаат на Премиерот... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 96979899100 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |