IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 266>
Автор
Порака
laki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 23:23
pazi so suncanjeto ke treba posle nekoj da te macka...........
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2006 во 08:32
Mori dano sto ne kaza deka si ja soncas u ohrid , na grmotevici dozd i ladno vreme , moram da kazam ja pogodi nedelava

Изменето од hektor - 11.Јули.2006 во 08:34
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2006 во 09:05
Originally posted by Dana Dana напиша:

Ja si ja suncam u Ohrid. I kako sto gledam, ic ne vi falam

мене ми фалиш ма не се занесувај.. Добив идеа и да дојдам кај те*е викенд но ке видиме како ке помине журката мила па ке се договориме..
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2006 во 21:31
heki bre, nema dozd, samo u nedelata vrnese, od sabajle e samo malce oblacno, posle se pecam na sonce, imam za cel da stanam crna ko ciganka.
Koj saka da dojde, neka se javi obavezno.
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2006 во 09:21
EEEEE
pa kaj si ti smestena vo Ohrid, mori Dano, Dano

sto ne kutis poglasno!!!!

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2006 во 09:35
Се чув со милата дана.. сакав да појдам сабота недела и да и се јавам ако идам.. Работата е што петок она не е тука за журката и ми е криво многу, а ако можам ке појдам сабота.. Зоки срц што викаш??? Ти се оит?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2006 во 21:38
Vo Daljan sum. Pa ajde de, dojdete... Znam mali, fini, osameni plazicki.. Za ako Natalija saka da se sunca toples... Smile
Abe, vcera eden sex on the beach, kako go napravi koktelot toj sankerot, boo, jas poubav ne sum probala..
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2006 во 08:33
sto be vo daljan , kaj siptarite ? bljak
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2006 во 18:15
Jas mnooogu zalam ali vecer nema da mozam da dojdam kaj lou.....koj kje odi neka mu dade edna gushka od mene za srekjen pat...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2006 во 18:48
daj neka kaze nekoj kako bilo kaj lou????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2006 во 19:10
lugjeeeeeeeeeee.............kaj izginavte??????
leleeee....nema ziva dusa!!!!
aaaa....sinojka izgleda epten zakon bilo kaj lou cim seuste ne se priklucuvaat....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2006 во 14:18
Sto se zbiva? Se druzite bez mene? Jas uste si ja suncam.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 14:37
baram zensko drustvo za vo cetvrtok posto se so mazi ke bidam.....
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2006 во 14:45
ove zvuci kako "nepristoen predlog" ;)  LOL
kade kje odis be blueprayer-ce duso vo cetvrtok?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.