![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 423424425426427 563> |
Автор | |
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
би го победила во табланет
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
bi i dal kec od rakav za da ja ostvari gornata zhelba
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
bi mu rekla da pripazi na komsijata
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
bi ja zamolil kako i sekogash da mi chuva grb
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
dodeka cuvam straza..da ne pravi mnogu galama
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
minlan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 312 |
bi ja pokanil na sladoled
![]() ![]() |
|
burn tire not your soul
|
|
![]() |
|
bi mu poklonila sandali za letovo
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
би ја замолил да ми пее на роденден
|
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
bi go prasala koga e rodendenot ...da planiram
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
neka proveri
bi se poklonil i bi i ja baknal rakata kako sto zasluzuva sekoja g-ca |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
би му ја залепила бурмата на прст со секундарен, да не може да си игра повеќе со неа
![]() Изменето од Schatzii - 22.Јуни.2011 во 11:18 |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
bi ja preselil poblisku
|
|
|
|
![]() |
|
ако живееш таму кај што мислам, поблиску не може да биде
![]() би го испратила некаде на море |
|
|
![]() |
|
kade ziveam (ako pogodis ke znaat site, a ako utnes ti ke mi kazes kade zivees na PP)
se pravi vazna misli deka znae SE |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 423424425426427 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |