|
Специјален поздрав до... |
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 281> |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СП..односно отпоздрав
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Специјален поздрав до ... Мај Веј ...........
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не бе злато ова не важи за тебе (значи за поцрнетите НЕ ВАЖИ) оти тие не се вообразени има некои редовни кој порано ме а сега не ме фермаат а не знам зошто - ама баш ми е гајле и нема шо да ти простувам нааааааааааааааааааај СП до тебе |
|||
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СП до сите идивидовци
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e arno ne go poljubi u usteto...
specijalen do pillot - ot ...ako me procita tuka....
uff... i gazela ja zaboraviv.............. Изменето од BellaGrandma - 17.Јуни.2011 во 23:20 |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pillot
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
naajspeshly for dvajca in love
|
|||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
do miloto moe... so eden vakov
Изменето од BellaGrandma - 17.Јуни.2011 во 23:51 |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ха ха ... не......(пази точки) специјален отпоздрав до тебе |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E такво такво сакам најмило мое .... до тебе најспецијално Изменето од Santijago - 18.Јуни.2011 во 00:39 |
|||
|
|||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Није то идивиди љубав Ако некад милото раскаже по форумот ок ... ако не мислете си као сакате |
|||
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e idividovska, ama e ljubov
A miloto tvoe nikogas nema da raskaze, forum e forum, privatnost e privatnost..nase si e toa
bijonse..i moeto bese zezanje...nemoj da pomislis nesto loso
eve eden pozdrav za tebe
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |