|
Најубавите стихови во Библијата |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 98> |
Автор | |
Blagoj_s
Сениор Регистриран: 28.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 3057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
17 Зашто нема ништо тајно, што не ќе стане јавно; ниту скриено, што не ќе се разбере и излезе на видело. ==Евангелие по Лука 8:17 ; Библија== |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
alf
Сениор Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од alf - 20.Септември.2011 во 16:44 |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Послание на апостол Јаков
|
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
Blagoj_s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ете, доаѓам скоро, и наградата Моја е со Мене, за да му дадам секому според неговото дело! Кој врши неправда, нека врши уште неправда; и кој е нечист, нека се онечистува уште; и кој е праведен нека врши уште правда; и кој е свет, нека се осветува уште Otkroven-22-12,11 Bbiblij |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
alf
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
|
Blagoj_s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gospod Isus Hristos veli: 13 А кој ќе издржи до крај, ќе биде спасен. 14 И ова Евангелие за Царството ќе биде проповедано по целиот свет, за сведоштво на сите народи, и тогаш ќе дојде свршетокот.” 15 ”И така, кога ќе ја видите одвратноста на запустувањето - за која зборува пророкот Даниел - како стои на свето место; кој чита - нека разбере! ==Евангелие по Матеј 24:13-15 ; Библија== |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
alf
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
|
Blagoj_s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браќа мои, ако некој меѓу вас скршне од вистината и ако некој го врати, нека знае дека оној кој ќе врати грешник од неговиот погрешен пат, ќе ја спаси неговата душа од смрт и ќе покрие многу гревови. [Јаков 5:19,2 |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
alf
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
|
Blagoj_s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А Господовиот слуга не смее да се расправа, туку треба да биде кроток кон сите, способен да поучува и да трпи; да ги воспитува со кротост оние кои се противат, та не би ли им дал Бог покајание, за полно познавање на вистината, за да се отрезнат од мрежата на ѓаволот, кој ги заробил за да ја исполнуваат неговата волја. [2.Тимотеј 2:24-26] |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
Blagoj_s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Не правете ништо од натпреварување или од суетно честољубие, туку во понизност сметајте се еден друг за поголем од себеси! Не гледајте секој само на своето, туку секој нека гледа на она што се однесува за другите. Имајте ја во себе истата мисла, која беше и во Исуса Христа." [Филипјаните 2:3-5] |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
Blagoj_s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima patishta koi na nekoi luge im izgledaat pravi , no nivniot kraj vo smrt vodi " [ Mudri izreki 16,25] |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smrta e nesto sto e na pocetokot na se sto e zivo ... eve vi ubava pesna za smrtta
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Blagoj_s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти го следеше моето учење, начинот на живеење, замислата, верата, долготрпението, љубовта, трпението, гонењата, страдањата што ми се случија во Антиохија, Иконија и Листра. Какви гонења претрпев, и Господ ме избави од сите! А и сите кои сакаат да живеат побожно во Христа Исуса, ќе бидат гонети, додека злите луѓе и измамниците ќе напредуваат во злото, измамувајќи и бивајќи измамени. [2.Тимотеј 3:10-13] |
|
www.myspace.com/sblagoj
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |