![]() |
|
Дали имате симпатија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 21> |
Автор | |
K1nm23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Анита ми е симпатија, а во иднина и жена......
![]() |
|
![]() |
|
Nadia ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
da ...samo simpatija
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
имам како немам
само 4 моментално |
|
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
simpatija ., tochno 37g., se neshto se plasham posle tolku vreme da ne premine vo neshto drugo
![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
имам да!
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ajdee ko vo detksa gradinka
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
e ne .....crveni rozi za vas madam,,,,,
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
е зашто бе па да немаме??????? шо има веза тоа!!! ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ke si igrame gradinka
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Јас имам симпатија ама не ви кажвам која е, така да си знајте.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Имам и ја
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Немам бе немам... ако имам ќе почнам платонски. А пошто од така не се живее , ќе стапам во контакт. Потоа ќе појме на кафе, ќе си размениме бројчиња , ќе си титкаме, ќе си пишуваме пораки... јас ќе се затрескам и по 2 недели незе ќе и текни дека не сака повеќе. Не можи да го „преболи“ бифшиот, сака некој 16ти или тн. И после пак фолки ќе испие една цистерна, па ќе се нервира и пак ќе си ја траска главата што си напраел сам 300 проблеми. Затоаа НЕ САКАМ СИМПАТИЈА ЛЕТОВО
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ту бре Волц што љубовџија си бил
![]() ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |