|
Припадник на МВР претепа момче до смрт |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 29> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каде прочита шпекулации Прочита нешто што јас напишав или само цитирав други што пишуваат Јас ли изнесов хипотеза дека припадник на тигрите од СДСМ убил активиста на ВМРО Јас ли ја пласирав веста дека имало информации за телефонско јавување Јас или медиуми кои ги следат настаните и ја нформираат јавноста? Жалосно и тажно е да се прават обиди за предизвикување тишина, негирање на фактие па дури и искривување со цел насочување на темата кон нешто друго. Зборуваме за згаснат млад живот, брутално убиен. Изменето од mamamd - 14.Јуни.2011 во 16:35 |
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto od toa shto ti sega sakash da se izvlechesh., glumejki naivnost ., se shto napishav beshe vo kontekst prodolzhenie na onoa shto ti go pre dmene postirashe., i aj zdravo ., bidimi zhiv i zdrav ., koga bezizleznosta ja naogjash., begajki od sopstvenite zborovi ne vredi da se diskutira ponataka.,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edno e da bidesh osuden a, sosema treto da go ''odsluzuvash'' toa.
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Правдање нешто? Жално е кога подтураш политички шпекулации (од Алфа ТВ) па после без срам и перде се вадиш на "згаснат млад живот, брутално убиен". Да, згаснат е младиот живот на Мартин, но ти се поигруваш со неговата смрт со тоа што презентираш дезинформации од телевисизка куќа која што има интерес да го спинува настанот и имено тоа го прави. Дали треба да го вадам тeкстот што го пренесе прикажувајќи го како факт и помпезно го најави како "одмотување на клопчето" за да ти нацртам? Навистина е срамота. Изменето од Persej7 - 14.Јуни.2011 во 20:19 |
||
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На што правдање или поточно кому? Не сметам (додуша и не ми е гајле ако некој мисли поинаку) дека презентирање информации е потурање.Колку до вчера Алфа заедно со Телма беа потенцирани како тв куќи кои информираат непристрасно. А и сигурно не би си дозволила да ставам информации по нечија желба. Она што сметам дека е интересно за мене ќе го пренесувам, без страв дека некому нема да му се допадне. Впрочем стојам на ставот дека убиството на младиот човек е страмота да се политизира, но исто така стојам на ставот дека не треба да се генерализираат работите и сите вработени во МВР да се ставаат во ист кош. Нека се одмота клопчето-нека се види што се случило, нека се откријат виновниците (ако има уште), нека одговараат и да се остават останатите да си ја работат работата. |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е навистина и јас тебе те жалам кога можеш нешто овака неинтелегентно да напишеш ! Б.Ц. е крив за убиството , он го преместил лешот и следниот ден пробаше иситото да го прикрие . Еве да претпоставиме дека (тешко ми е дури и да го напишам ) имаш право за вљубениците во сдсм...ај со твоето исправно гледање кажи ни нешто за вљубениците во дпмне . И немој да се секираш со нешто шо тебе као ти се чини , тоа немој да го земаш во предвид...за тебе неможе да се каже дека имаш искривена перцепција...ти воопшто немаш перцепција , нека не те залажува твојата лажна интуиција. |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам дека ако институциите си ја вршеа работата како шо треба ние сега тука ќе требаше да играме некоја азбука од форумски игри т.е. ќе немаше за шо да се прави муабет. Кога ќе почнат луѓето од оваа држава да имаат чувство на одговорност тогаш ќе мрднеме еден милиметар напред а се дотогаш ќе тонеме . |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ah, branko, branko,...shto li si im napravil , pa shto, nekoi od tvoive makedonci od usta ne mozat da mi te izvadat....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zen ., ., ., povtorno a zina klisheto stapuva na scena ., razmisluvanje ko od shapilograf da ve vadi., e sega navistina me ubedi deka ne ste za zhalenje ., tuku chovek da se zasrami od toa shto megju makedonskiot narod odat sushtestva na dve noze so takov nachin na razmisluvanje., i odnesuvanje kon sopstveniot narod i drzhava.,., veruvam deka eden den ke se osvestish i ke izlezesh od filmot vo koj si vlegol ., i ne samo ti ., no veruvaj mi osvestuvanjeto ke bide bolno., po site vas chto taka zfushno zastanavte pozadi vashiot kumrovachki uchenik ., ., mozhesh slobodno ko podarok na tacna da mu go podarish nickot ., ., aj da si mi zhiv i zdrav
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи или бидете фер и не си префрлајте едени на други или ќе ја затворам темава затоа што ама ни еден саглам муабет речиси нема во неа.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..а што,не треба да одат оние од опозицијата на протест?треба да молчат?кој им даде повод?.треба ли контра-протест да има по ваше?...ете како мешате политика со се и сешто и во се и сешто!...чудо едно!.
...и жалосно е кога се споменуваат периоди како било кога бил овој оној..ако е така,јас ве прашувам зарем било подобро во турско пред 3 века?зарем мислите дека ако дојде толку споменуваниот БЦ...ќе се однесува како пред 10 години..?таман работа ако стоиме во место со развојот на човечкиот ум и однесување... треба да се стремине кон подобрување на општата состојба,разликите да се надминат,лошото да не се повтори.. и ова,во краен случај камо да беше само претепан како многумина досега кои јавно зборуваа пред камерите на одредени ТВ за однесувањето на поединци од силите за безбедност,а ние..ги гледавме немо и и си велевме ...ма лажат бре овие....којзнае што му сторил,па бил претепан...отколку вака..мртов. стоп на самоволието на поединци на сите нивоа во власта. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако си само еден процент од тоа шо мислиш дека си ќе обаратиш внимани е на напишаното а не да ме вреѓаш мене лично. Јас те разбирам , во недостаток на аргументи и основен сенс за разговор неможеш да коментираш правилно. Прво прашање...Подвлечи го со црвено клишето во текстот ? Ако јас се насмеам на вашите глупости дека за вас Бранкко е крив за се како шо и сам си напишал ТОГАШ јас сум за жалење сум комуњар , болно размислувам , срам за народот сум...ц..цц.ц.ц Ти другар незнаеш голема буква да употребиш и немој да ме нервираш да не осетиш како јас вреѓам затоа малку размилси кога ќе ми се обратиш следниот пат . Не сватив на кого треба да го подарам никот? И ако може превод за `shapilograf` и `zfushno` |
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
смирете нерви де и не си вадите очи поради нашата идиотска политика
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |